Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB's Information Access Platform door KMWorld Magazine geselecteerd als 'trendsettend' product voor 2006

ZyIMAGE voor geavanceerd zoeken, vinden en archiveren van alle soorten informatie

Amsterdam - 30 augustus 2006 - Het ZyIMAGE Information Access Platform van ZyLAB - een innovatieve ontwikkelaar van Document Management software - is door KMWorld Magazine opgenomen in de 'Trend Setter'-lijst voor 2006. ZyIMAGE biedt een volledig gamma aan geavanceerde technologieën voor organisaties uit de publieke sector, recherche-organisities, research-intensieve organisaties en ondernemingen die willen voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en hun informatie efficiënter willen beheren en beveiligen.

"De lijst met trendsettende producten wordt samengesteld door de redactie, analisten en met name door gebruikers", aldus Hugh McKellar, hoofdredacteur van KMWorld. "Er zijn ongeveer 1.500 producten van 300 producenten overwogen. Het betreft producten die zijn ontworpen voor, en met input van, de belangrijkste factor - de klant."

Het ZyIMAGE Information Access Platform is een volledig XML-gebaseerd systeem dat een robuuste basis vormt voor het archiveren en langdurig beheren van bedrijfskritische informatie - van gedigitaliseerde papieren documenten, tot elektronische bestanden, multimedia en e-mail inclusief bijlagen. Door de compleetheid van de basistechnologie van het Information Access Platform kunnen organisaties specifieke data snel, eenvoudig en veilig vinden, openen en ordenen met een standaard browser. Om een gebruikersspecifieke oplossing te creëren kunnen modules worden toegevoegd, zodat een kosteneffectieve oplossing ontstaat voor specifieke soorten projecten of bedrijfsprocessen (zoals records management, workflow, e-discovery, e-disclosure etc.).

De volledige lijst 'Trend Setting'-producten verschijnt in het septembernummer van KMWorld Magazine (www.kmworld.com).

Over KMWorld

KMWorld is de leidende informatieaanbieder over leveranciers van kennismanagement-, documentmanagement-, en content managementsystemen. Meer dan 51.000 abonnees worden geïnformeerd over de componenten en processen - en bijbehorende succesverhalen - die samen oplossingen vormen ter verbetering van bedrijfsprestaties.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.