Time : 17:45:00
Date : 30 August 2006
Sender Name: Delhaize Group

Delhaize lanceert gsm-herlaadkaart Mobile-plus in samenwerking met Mobistar

Mobile-plus: het goedkoopste aanbod op de markt

Delhaize België lanceert in samenwerking met Mobistar een gloednieuwe gsm-dienst voor haar klanten. Dankzij Mobile-plus kan men voortaan bellen tegen bodemtarieven naar zowel vaste als mobiele netwerken. De klant kan herlaadtickets kopen van 5 euro en 15 euro in de verschillende verkooppunten van Delhaize. Met Mobile-plus wil Delhaize haar klanten extra service leveren met een product waarvan de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend is.

Mobile-plus biedt aantrekkelijke bodemtarieven

Delhaize vervolledigt haar aanbod producten met Mobile-plus. Dankzij Mobile-plus kan men tegen bodemtarieven bellen naar zowel mobiele als vaste nummers. De prijs van een telefoongesprek bedraagt 0,20 euro per minuut naar om het even welk netwerk, zowel tijdens piek- als daluren. Een sms kost 0,10 euro. Er is geen connectie- of abonnementskost.

De starterskit bevat de sim-kaart en de handleiding en biedt bovendien 3 euro gratis belwaarde. Dit pakket kost 8 euro, maar kan ook verkregen worden in ruil voor een Delhaize-bon van 5 euro. Hierdoor bespaart de klant nog eens 3 euro extra. Het volledige aanbod is dan ook bijzonder aantrekkelijk geprijsd en biedt de laagste tarieven op de markt.

Er zijn herlaadtickets te verkrijgen van 5 en 15 euro. Klanten die een plus-kaart hebben, krijgen bovendien gratis plus-punten bij elke aankoop van een herlaadticket. Bij een ticket van 5 euro krijgt men 10 extra plus-punten, bij een ticket van 15 euro ontvangt men 30 extra plus-punten.

Gemakkelijk in aankoop en gebruik

De starterskit en de herlaadtickets van Mobile-plus zijn in alle Delhaize supermarkten, AD Delhaize, Proxy Delhaize, City Delhaize, Di en Cash Fresh-winkels te verkrijgen. Dit komt neer op meer dan 650 verkooppunten verspreid over het hele land.

Aan de sim-kaart is een telefoonnummer verbonden dat men kan gebruiken van zodra de sim-kaart in de gsm zit. Wil de klant echter zijn bestaande nummer behouden, dan volstaat het om het formulier in de starterskit in te vullen en op te sturen.

Behalve telefoneren en het versturen en ontvangen van sms'jes, kan men met Mobile-plus ook internationaal bellen en gebeld worden (international roaming in alle landen ter wereld) en gebruik maken van de gratis voicemail.

Partnership met Mobistar

Voor de lancering van Mobile-plus is Delhaize een samenwerking aangegaan met Mobistar. Mobistar heeft een sterke positie binnen de Belgische telecommunicatiemarkt. Delhaize maakt gebruik van het uitgebreide netwerk en de expertise van Mobistar voor de dienstverlening verbonden aan Mobile-plus.

Over Delhaize België

Eind juni 2006 bestond het netwerk van Delhaize België uit 822 winkels, waarvan 791 in België, 29 in het Groothertogdom Luxemburg en 2 in Nordrhein-Westfalen (Duitsland). Met haar verschillende winkelformaten (Delhaize supermarkten, AD Delhaize, City Delhaize, Proxy Delhaize, Shop'n Go, Di, Tom&Co) realiseerde Delhaize België in 2005 een omzetcijfer van 4 miljard euro. Delhaize heeft in 2005 een marktaandeel in België van 26%*. De onderneming telt 16.000 medewerkers.
Delhaize België maakt deel uit van Delhaize Groep die actief is in acht landen op drie continenten. Eind juni 2006 bestond het verkoopnetwerk van Delhaize Groep uit 2.663 winkels. De groep stelde in 2005 136.000 mensen te werk.

* Bron: AC Nielsen

Persinformatie

Catherine Alexandre
Senior VP Marketing & Communication
Tel. 02/412 82 57
calexandre@delhaize.be

Katrien Verbeke
Communication Specialist
Tel. 02/412 82 39
kverbeke@delhaize.be