Gemeente Wijk bij Duurstede

Tijdelijke afsluitingen in de Dirk Fockstraat en Jacob van Ruisdaelstraat

VERKEERSONDERZOEK IN DE ENGK

Ruim een week lang sluit de gemeente de Dirk Fockstraat en de Jacob van Ruisdaelstraat af voor doorgaand gemotoriseerd verkeer; fietsers en bromfietsers kunnen gewoon doorrijden. De tijdelijke afsluiting is nodig om verkeersstromen te kunnen meten.

Telling
Woensdag 30 augustus a.s. worden telapparaten geplaatst op de Gansfortstraat, de Hordenweg, de Steenstraat, de Jacob van Ruisdaelstraat en de David van Bourgondiëweg, die een week lang de hoeveelheid verkeer, de voertuigsoorten en de snelheden meten. Er zijn dan nog geen afsluitingen in de wijk.

Afsluiting
Op maandag 11 september worden de Dirk Fockstraat en de Jacob van Ruisdaelstraat met bloembakken afgesloten. Daarna wordt er weer minimaal een week geteld, dus tijdens de afsluitingen. Uiterlijk vrijdag 22 september is de situatie weer als vanouds. Op de Hordenweg en de Steenstraat geven borden de omleidingen aan, om ervoor te zorgen dat het verkeer niet vastloopt.

Uitslag
Met dit verkeersonderzoek krijgt de gemeente inzicht in de verkeersbewegingen in de huidige en in een eventueel toekomstige situatie met afsluitingen. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt bij het uitwerken van de plannen voor de inrichting van het middengebied in De Engk.

Vragen
Heeft u vragen over het verkeersonderzoek? Neemt u dan contact op met de heer Maarten Kylstra, via tel. 595 595. E-mailen kan ook naar mkylstra@wijkbijduurstede.nl.
Meer informatie kunt u vinden op de website www.wijkbijduurstede.nl / Projecten / De Engk.

info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 Post adres:
Postbus 83
3960 BB