Ingezonden persbericht


'theFactor.e' en Tripolis gaan partnership aan

Hilversum, 29 augustus 2006 'theFactor.e', een van de grootste internetbureaus in Nederland en specialist op het gebied van Rijke Internet Applicaties (RIA), gaat op het gebied van interactieve communicatie samenwerken met Tripolis, de ASP multi channel solution expert.

Met deze samenwerking geeft 'theFactor.e' invulling aan haar visie om de kanalen e-mail en sms relevanter te maken binnen de interactieve concepten. 'theFactor.e' verwacht dan ook met de software van Tripolis een interactieve totaalpropositie te kunnen bieden aan haar opdrachtgevers.

'Met de software van Tripolis zijn we in staat om onze interactieve totaalconcepten een duidelijke meerwaarde te geven. Tripolis is naar onze mening de best in class partner op het gebied van e-mail en sms-marketing. Een belangrijke rol speelt hierbij de aanwezigheid van de technische beheersing van de software.' aldus Bas Koopman, Marketing manager bij 'theFactor.e'.
Willem Stam, Managing director Tripolis gaat hier op in: 'De creatieve en technische vaardigheden van de 'theFactor.e' maken hen tot een belangrijke voorhoedespeler binnen de internetmarkt, zeker als het gaat om het bouwen van interactieve en vooruitstrevende internettoepassingen in diverse verschijningsvormen. Deze samenwerking haakt naadloos in op onze multichannel strategie en dialoog marketing gedachte.'

Over 'theFactor.e'
TFE is opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol internetbedrijf met ruim 45 medewerkers en vestigingen in Groningen en Hilversum. TFE richt zich op twee kernactiviteiten: content-managed sites (internet en intranet) en rijke internet applicaties. TFE werkt o.a. voor industrie, consumentenmerken, overheids- en zorginstellingen en andere (non)profit organisaties. TFE heeft eerder met de Rangerclub website van het Wereld Natuur Fonds de "Gouden @penstaart" 2004 gewonnen en is in de Emerce 100 op een 5e plaats geëindigd in de categorie 'beste internetbureaus in 2006'. Bovendien heeft TFE in 2005 met de website voor Gemeente Assen de publieksprijs gewonnen bij de verkiezingen van de beste overheidssite.
Voor meer informatie: www.tfe.nl

Over Tripolis
Tripolis Solutions is in 1997 opgericht en is een van de eerste Europese bedrijven die gespecialiseerde software ontwikkelt voor de digitale marketeer en de digitale uitgever. Met Tripolis Dialogue komt Tripolis Solutions tegemoet aan de vraag uit de markt naar een geïntegreerd in- en outbound marketing systeem. Tripolis maakt deel uit van Dialogue Company.
Voor meer informatie: www.tripolis.com

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht