Internetveiling qoop.nl integreert PayPal


HILVERSUM, 20060830 -- Gebruikers van de internetveiling qoop.nl (www.qoop.nl) kunnen vanaf vandaag gebruikmaken van de betaaldienst PayPal. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging van de veilingsite om een PayPal-rekening te openen. Daarnaast kunnen gebruikers zich binnenkort herkenbaar laten zien als PayPal-rekeninghouder. Naast de diensten van de internetveiling, zoals PowerSeller-abonnementen en promotiemogelijkheden, kunnen kopers en verkopers direct met elkaar afrekenen via de betaaldienst.

Directeur Sander Reijn van qoop.nl noemt de laagdrempeligheid en mogelijkheid voor particulieren om credit card betalingen te ontvangen als belangrijke pluspunten van PayPal. Daarnaast biedt PayPal kopers en verkopers een uniek en uiterst geavanceerd systeem van fraudepreventie.

Uit gebruikersonderzoek van qoop.nl vorig jaar kwam naar voren dat PayPal als betaalmethode hoog op het verlanglijstje stond van de gebruikers. "De komst van PayPal naar Nederland eind mei is voor ons doorslaggevend geweest. Kopers en verkopers moeten in het Nederlands met elkaar en met PayPal kunnen communiceren. Dat kan nu.", aldus Sander Reijn.

"We zijn blij dat we de vele verzamelaars die handelen via qoop.nl een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke online betaaldienst kunnen bieden, die het mogelijk maakt zowel geld te ontvangen als te versturen", aldus Christopher Coonen, General Manager, PayPal Southern Europe en Benelux.

Over qoop.nl
qoop.nl is een puur Nederlandse internetveiling en marktleider in de verzamelaarsmarkt. De veilingsite is oorspronkelijk in 1998 ontstaan vanuit verzamel.net, een online community voor verzamelaars. Dagelijks worden ruim 850.000 artikelen ter veiling aangeboden. Meer informatie over qoop.nl vindt u op www.qoop.nl

Over PayPal
PayPal, een eBay onderneming opgericht in 1998, maakt het voor iedereen met een e-mailadres mogelijk snel, veilig en eenvoudig betalingen online te verzenden en te ontvangen. De service die PayPal aanbiedt, is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en credit cards. PayPal maakt gebruik van een uniek en uiterst geavanceerd systeem van fraudepreventie, dat garant staat voor een volkomen betrouwbare en veilige oplossing voor internationale betalingen in real-time. PayPal heeft meer dan 105 miljoen leden met een eigen account en is beschikbaar in 55 landen in alle delen van de wereld. Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.nl.





www.qoop.nl