Orpak en Getpak exposeren op de Automechanika in ............

Orpak systems ltd

Orpak en Getpak exposeren op de Automechanika in Frankfurt, Duitsland

FRANKFURT, Duitsland, September 4 /PRNewswire/ --
Getpak demonstreert Orpak's SystOr (POS, BOS, HOS) systeem, betaalautomaten, identificatiesystemen voor priveprivé- en bedrijfswagens en EziFuel voor elektronisch betalen.

Getpak Systems B.V. en haar moederbedrijf Orpak Systems Ltd. (LSE:ORPK) hebben vandaag bekend gemaakt dat zij gezamenlijk zullen exposeren op Automechanika 2006, de toonaangevende beurs voor de internationale automotive industrie.

Orpak en Getpak zijn de leidinggevende aanbieders van innovatieve systemen voor oliemaatschappijen, dealerstations, bedrijfstations en de bedrijfswagenparken, afvul- en betaalsystemen, gebaseerd of identificatiesystemen voor privé- en bedrijfswagens.

De Automechanika 2006 vindt plaats op de Messe Frankfurt in Frankfurt am Main, Duitsland, van dinsdag 12 september tot en met zondag 17 september 2006.

De Orpak en Getpak stand bevindt zich in hal 10, standnummer D04.

"Deze tentoonstelling is een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze systemen en producten, inclusief EziFuel voor kaartloos tanken. Dit product is genomineerd voor de beste bedrijfswagenpark oplossing 2006," aldus Jacque Aarts, directeur van Getpak. "Wij nodigen al onze klanten, relaties, vertegenwoordigers van de media en overige geinteresseerden uit, om naar onze stand te komen en kennis te maken met ons team, en zelf te ervaren waarom onze producten de industriestandaard zetten op het gebied van brandstofbesparing en loyaliteitsprogramma's."

Over Automechanika 2006:

Automechanika is de toonaangevende internationale tentoonstelling voor de automotive sector, gericht op geautomatiseerde brandstofsystemen voor de detailhandel. Met 4,500 exposanten uit 70 landen, trekt de tentoonstelling meer dan 160,000 bezoekers uit 120 landen. Voor meer informatie, raadpleeg: www.automechanika.com

Over Orpak en Getpak:

Orpak Systems Ltd. (LSE:ORPK) en haar dochterbedrijf Getpak Systems B.V. ontwikkelen, produceren en verkopen complete oplossingen voor de automatisering van pompstations en wagenparkbeheer. Orpak is de marktleider in geautomatiseerde tanksystemen met geïntegreerde betalingssystemen gebaseerd op identificatiesystemen voor privé- en bedrijfswagens. Gebruik makend van geavanceerde technologieën integreren Orpak's systemen, conform de klanteneisen, automatisering en management van pompeilanden, pompshops, verkoopmodules en afleveringsystemen. De systemen zijn speciaal ontworpen om de opbrengst voor gebruikers te verhogen door hen in staat te stellen brandstof te besparen, fraude te voorkomen, loyaliteitsprogramma's te starten en andere geavanceerde diensten aan te bieden.

Orpak's systemen zijn geïntegreerd in meer dan 7,200 tankstations en 1.4 miljoen wagens in 30 landen wereldwijd en worden gedistribueerd via een international netwerk van dochterbedrijven en vertegenwoordigingen, inclusief GetPak.