Ingezonden persbericht



* PERSBERICHT *

Noviteiten in Rollecate Kunststof

Rollecate BV te Staphorst heeft in de afgelopen 50 jaar een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van kunststoffen en metalen gevelconstructies. Men is continue aan het innoveren om aan de marktvraag te blijven voldoen. Ook op het gebied van kunststof staan de ontwikkelingen niet stil.

Custom-made profielen.
Door de nauwe samenwerking met systeemleveranciers en een eigen R & D afdeling heeft Rollecate de mogelijkheid om oplossingen te bieden voor de meest veeleisende vraagstukken. Rollecate is één van de weinige aanbieders die de mogelijkheid heeft om vrijwel alle systemen te leveren. Daaronder zijn systemen die speciaal doorontwikkeld zijn voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal in deze systemen. Behalve de standaardoplossingen kan de veeleisende klant ook voor klantspecifieke vraagstukken bij Rollecate terecht, zoals de ontwikkeling van speciale kleuren. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van unieke bronskleurige profielen. Deze kozijnen hebben toepassing gevonden in een project van meerdere woonvoorzieningen in Mijdrecht bestaande uit appartementen en vier typen woningen. Bij Rollecate vind kunststof niet alleen toepassing in woningbouw. Ook in grotere bouwwerken wordt kunststof toegepast. Voorbeelden hiervan zijn het Regentekwartier in Eindhoven en de Waterstadtoren in Rotterdam.

Brandwerende kunststof profielen.
Kunststof en brandwerendheid was tot op heden een moeilijk te realiseren combinatie. Echter ook op dat gebied staan de ontwikkelingen niet stil. Ten gevolge van doorontwikkelingen kan Rollecate voorzien in kunststof ramen en deuren die 43 minuten brandwerendheid kunnen bieden. Momenteel zijn de hiervoor toegepaste profielen de enige kunststof profielen waarmee aan deze eis voldaan kan worden.

'Uw partner in kunststof en metalen gevelconstructies', dat is de wijze waarop Rollecate zich profileert. Bovenstaande ontwikkelingen geven aan dat het meer is dan alleen een slogan, en dat Rollecate BV er alles aan doet om optimaal aan de wensen van de markt te voldoen, voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Rollecate BV
Postbus 3
7950 AA STAPHORST
Tel: 0522-467000
Fax: 0522-467333
E-mail: mail@rollecate.nl
Internet : www.rollecate.nl

---- --