Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg (06-09)

TILBURG, 6 september 2006

Politie houdt man aan voor belediging

TILBURG: De politie heeft woensdagnacht rond 2.20 uur een 21-jarige man uit Tilburg aangehouden voor belediging. Hij zou een agent hebben uitgescholden toen deze in zijn politieauto op de Heuvel achteruit reed in de richting van zijn fiets.

Man aangehouden voor bedreiging

TILBURG: De politie heeft vannacht rond 01.30 uur op de Heuvel een 21-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij zou in een café op de Heuvel een uitsmijter met de dood hebben bedreigd nadat deze hem de toegang tot een besloten feest had ontzegd. De man heeft de verdachte aangehouden en overgedragen aan de politie.

Politie houdt vrouw aan voor diefstal met geweld

TILBURG: De politie heeft woensdagochtend een 36-jarige vrouw aangehouden in haar woning in Goirle. Zij wordt er van verdacht op 20 juli bij een winkel in De Blaak, samen met een man spullen te hebben gestolen. Toen een personeelslid hun daar op aansprak hebben zij geweld gebruikt om weg te komen. De winkelbediende kwam met de schrik vrij. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie is nog op zoek naar een vriend van de vrouw, die bij de diefstal met geweld betrokken zou zijn geweest.

Schennispleger aangehouden

TILBURG: Woensdagochtend is rond 05.40 uur een 44-jarige man uit Tilburg op heterdaad aangehouden toen hij, op weg naar zijn werk, met ontbloot bovenlichaam door de Menterwoldestraat fietste. De man bekende al vaker zonder onderkleding door deze buurt te zijn gefietst.

Auteur: Manon Erkens