Gemeente Hilversum

Aanpassingen plan Buitengebied

5 september 2006
Uitbreiding van woningen in het buitengebied mag alleen als de landschappelijke en natuurwaarden beschermd worden. Dit is een van de aanpassingen van het bestemmingsplan Buitengebied.

Als gevolg van een uitspraak van de Raad van State (2 juni 2004) moet het bestemmingsplan op een drietal punten worden aangepast. De gemeente maakt daarnaast van de gelegenheid gebruik om op sommige punten de huidige stand van zaken in het plan vast te leggen.

Deze herziening van het bestemmingsplan Buitengebied is vrijgegeven voor inspraak. Deze inspraakprocedure wordt ook aangekondigd in een advertentie elders in dit blad. Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt vanaf morgen zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Publiekszaken aan het Melkpad 26. Binnen deze zes weken kunt u mondeling (bij mevrouw Leentje Savelsberg; tel: 629 20 79) of schriftelijk (aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum) uw inspraakreactie geven.

Inspraakreacties en overlegreacties van instanties worden door b. en w. beantwoord, waarna de formele procedure wordt gestart.