Vertis

Prijs van Vertis en Hanzehogeschool Groningen voor afstudeerders ICT

De Hanzehogeschool Groningen en de Groningse automatiseerder Vertis reiken dit jaar opnieuw een gezamenlijke prijs uit aan de beste afstudeerders aan het Instituut voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) van de hogeschool. De schrijvers van de door een vakjury als beste beoordeelde afstudeerscripties in het studiejaar 2005/2006 nemen deze CU Award op donderdag 7 september in ontvangst.

Criteria
De afstudeerscripties van het afgelopen studiejaar die na een voorronde zijn geselecteerd worden door de jury beoordeeld aan de hand van verschillende criteria. Zo moet het afstudeeronderzoek een toegevoegde waarde hebben op het gebied van onderwijs en innovatie binnen het vakgebied. Ook de waarde van de scriptie voor de beroepspraktijk wordt beoordeeld. Er worden CU Awards uitgereikt in twee categorieën: bedrijfskundige oplossingen en technische oplossingen. Naast de CU-bokaal krijgen de winnaars onder meer een cheque van 1000 euro per persoon uit handen van Vertis.

Vakjury
In de vakjury hebben dit jaar zitting: Hein Visser, directeur van KPN Noord-Oost Nederland; Jessica Koning, freelance journalist onder meer werkend voor ICT-media; Hans Appel, lector van het Instituut voor ICT van de Hanzehogeschool Groningen en Chief Technology Officer bij Sun Microsystems Nederland; en Hans Weerkamp, directeur van Vertis.

Over het Instituut voor Informatie- en communicatietechnologie Het Instituut voor Informatie- en Communicatietechnologie van de Hanzehogeschool Groningen is medeverantwoordelijk voor de vormgeving van het ICT-domein in de noordelijke regio. Het instituut leidt daartoe studenten op tot zelfstandige, praktijkgerichte ICT-professionals met een sterk gevoel voor innovatie en ondernemerschap. Ruim 800 studenten volgen er nu al, in voltijd of in deeltijd, een ICT-opleiding. Per jaar betreden meer dan 100 afgestudeerde Bachelors of ICT de arbeidsmarkt.

Terug

Meer weten over Vertis?
Neem dan contact op via:

Telefoon: (0598) 66 60 00
Telefax: (0598) 66 60 29
E-mail: Info@vertis.nl