Fractie PvdA Rotterdam

Jongeren, feest en politiek

Di 5 Sep 2006 - Redactie

Twee politieke jongerenorganisaties, de Jonge Socialisten en de Jonge Democraten, gaan in Rotterdam samenwerken om jongeren te interesseren voor politiek, met een feest en een bezoek aan het asielzoekerscentrum.
"Een primeur!", noemen ze het zelf. Voor het eerst gaan de twee meest actieve politieke jongerenorganisaties samenwerken om jongeren te interesseren voor politiek. De Jonge Socialisten en Jonge Democraten geven op donderdag 7 september een groot feest en bezoeken op vrijdag 8 september het asielzoekerscentrum aan de Dordtselaan in Rotterdam.

Feest en politiek
Op donderdag is het feest waarbij je gezellig kunt drinken en dansen. De muziek zal verzorgd worden door een fantastische dj! Voor hapjes wordt gezorgd en de entree is helemaal gratis! Klik hier voor meer informatie over het feest.

Het bezoek aan het asielzoekerscentrum op Rotterdam-Zuid bedoeld om ons te laten zien hoe het er daar aan toe gaat. Hoe is het om al het vertrouwde achter je te laten en dan in een vreemd land terecht te komen? Hoe is het leven in een asielzoekerscentrum, wat maak je allemaal mee? Het bezoek zal in de middag plaatsvinden, in de avond gaan we gezellig het seizoen openen met een etentje en een drankje. Mis het dus niet!
Klik hier voor meer informatie over het bezoek aan het AZC.

Alle leden van de PvdA zijn welkom. Dus lijkt het je leuk, wil je wel eens kennis maken met de JS en de Jonge Democraten, kom dan langs op het feest of meld je aan voor het bezoek.