TROS


nieuw tros-talent wint optreden in gelredome

De TROS is wederom op zoek naar nieuw talent. Via de site TALENT.STERREN.NL kunnen sterren in spé hun muzikale talent tentoonspreiden en zo een bijzondere hoofdprijs winnen: een optreden in het Gelredome tijdens het 'Sterren voor Dieren-concert' op woensdag 4 oktober a.s.

Na de zeer succesvolle eerste Sterren.nl-talentenjacht, waar Bart van Loon als winnaar uit de bus kwam en hiermee een optreden tijdens het TROS Muziekfeest in Flevoland binnensleepte, kunnen muzikale talenten nu opnieuw een kans wagen.

Bij de talentenjacht via TALENT.STERREN.NL wordt door middel van twee stemrondes een Top 10 van talenten geselecteerd. Van 11 t/m 17 september kan er gestemd worden op alle liedjes van de talenten op TALENT.STERREN.NL. Binnen deze periode worden alle binnenkomende stemmen geteld. De vijf liedjes die de meeste stemmen hebben vergaard komen automatisch in de Top 10 van de tweede ronde. De andere vijf liedjes worden gekozen door een jury binnen de TROS.

De tweede ronde loopt van 23 t/m 29 september. In deze periode kan er op de Top 10 gestemd worden. Op maandag 2 oktober wordt bekendgemaakt wie de hoofdprijs wint. Twee dagen later, op 4 oktober, staat de winnaar op het podium van het Gelredome naast grootheden als Lee Towers, Marianne Weber, BZN, Wolter Kroes en Do. En ook de vier runner-ups krijgen een kans op faam. Zij verzorgen het voorprogramma van 'Sterren voor Dieren'.

Binnen de Nederlandse muziek is Sterren.nl een snel groeiende partner van de Nederlandse artiesten. Met dagelijks duizenden bezoekers is Sterren.nl een succes te noemen. Onlangs is het 1000ste talent op TALENT.STERREN.NL verwelkomd.

Voor meer informatie: http://talent.sterren.nl.




TROS