Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opening Ticketpoint bij Bibliotheek Bijlmercentrum

Het nieuwe Ticketpoint bij Bibliotheek Bijlmercentrum wordt a.s. zaterdag 9 september om 16.00 uur geopend. De officiële handeling zal worden verricht door Elvira Sweet, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Zuidoost. Zij zal uit handen van auteur en verhalenvertelster Marijke van Mil de eerste culturele kaartjes ontvangen. Daarna zal Marijke van Mil een prachtig verhaal vertellen.

Alle kaarten van het Amsterdams Uitburo zijn vanaf nu ook in Amsterdam Zuidoost te koop, net als de kaarten van OBA-activiteiten.

Met je OBA-pas ontvang je 25% korting op deze activiteiten. Kijk voor meer culturele voordelen met je bibliotheekpas op www.oba.nl

Het Ticketpoint van het Amsterdams Uitburo heeft dezelfde openingstijden als de Bibliotheek Bijlmercentrum. Betalen kan met contant geld en met een pinpas.

De eerste 50 bezoekers van de opening ontvangen een GRATIS toegangskaart voor BO! open mic and showcases. (Vrijdag 27 oktober, 20.30 uur, Grolsch Café, Arena Boulevard)

Het geheel is onderdeel van de samenwerking van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en het Amsterdams Uitburo, waarbij het bevorderen van het cultuur- en informatieparticipatie vooropstaat.

////////////////////////// einde persbericht //////////////////////////

Noot voor de redactie,