Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vinkenbaan krijgt nieuw asfalt

© deelgemeente Feijenoord In opdracht van de deelgemeente Feijenoord verricht Gemeentewerken, Werf Feijenoord maandag 11 september werkzaamheden aan de Vinkenbaan, tussen de Dordtsestraatweg en de Vaanweg. Het asfalt van de rijweg en het rijwielpad wordt vernieuwd.

Werk duurt een dag
s Morgens om 7:30 uur start men met het rijwielpad, hierna volgt de rijweg. De rijweg, richting Vaanweg is vanaf 9:00 uur afgesloten. De klus is naar verwachting nog dezelfde dag geklaard. Uiteraard als het weer het toestaat en er zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen.

Fietsers en voetgangers
Tijdens de uitvoering kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van het fiets- en voetpad aan de overzijde van de Vinkenbaan. Het verkeer zal via verwijzingsborden worden omgeleid. De woningen blijven altijd bereikbaar.

Overlast
De werkzaamheden geven ongetwijfeld overlast, daar is helaas niet aan te ontkomen. Gemeentewerken doet echter zijn best om deze hinder zoveel mogelijk te beperken. Tijdens de werkzaamheden doen we gaarne een beroep op uw medewerking.

Informatie
Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u bellen met de uitvoerder, de heer F. Versteeg of het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer (010) 217 14 07.