Gemeente Tilburg

Vervangen verkeerslichten Conservatoriumlaan, Tilburg Start werkzaamheden maandag 11 september 2006

Op maandag 11 september wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met het vervangen van de verkeerslichten op de Conservatoriumlaan. Eerst worden de verkeerslichten op de kruising Conservatoriumlaan / Professor Cobbenhagenlaan vervangen daarna de verkeerslichten op de kruising Conservatoriumlaan / Professor Verbernelaan.

Uitvoeringsplanning

Maandag 11 september starten de werkzaamheden op de kruising Conservatoriumlaan / Professor Cobbenhagenlaan. Deze werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Hierop volgend worden de verkeerslichten op de kruising Conservatoriumlaan / Professor Verbernelaan vervangen. Deze werkzaamheden duren ongeveer één week.

Tijdelijk verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden zijn de verkeerslichten buiten werking. Ook is er ter hoogte van de werkzaamheden vanuit beiden rijrichtingen slechts één rijbaan beschikbaar.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Mark Clijsen, specialist verkeersregeltechniek bij de gemeente. Hij is op werkdagen bereikbaar is telefoonnummer 013 540 83 24.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl

Bezoekadres
Eikenbosch 47
Berkel-Enschot
Postadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg

Doorkiesnummer
013 540 83 24
Faxnummer
013 540 83 30