Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Jongen van bromfiets getrokken

s-Heerenberg, 11-09-2006 o De politie heeft op 8/9 een 19-jarige jongeman uit s-Heerenberg aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 20-jarige plaatsgenoot.

De 20-jarige jongeman zat achterop de brommer van een 20-jarige vriend, ook afkomstig uit s-Heerenberg, met tussen hen in een in witte doeken gewikkeld bromfietsframe dat ze zojuist gekocht hadden. Op de Mengelenbergseweg/Oude Doetinchemseweg werden ze rond 20.20 uur klemgereden door een rode personenauto met daarin de 19-jarige jongeman. Deze zou zijn 20-jarige plaatsgenoot van de brommer hebben getrokken en hem, toen deze op de grond lag, diverse malen hebben geschopt. De politie heeft de 19-jarige man in zijn woning aangehouden en naar het politiebureau overgebracht waar hij is ingesloten. Het slachtoffer is naar de huisarts verwezen.

Volgens het slachtoffer hebben twee omstanders gezien wat er is gebeurd en hebben ze enkele woorden met elkaar gewisseld. Hij weet echter niet wie zij waren. De politie verzoekt deze personen zich te melden via 0900 8844.