Ingezonden persbericht


Start van Revolutionary Solutions

Vanaf september gaat het nieuwe bedrijf Revolutionary Solutions van start. Dit bedrijf specialiseert zich in de invoering van innovatieve SAP ontwikkelingen.

Veel bedrijven hebben al geruime tijd SAP ingevoerd, hebben diverse integratieslagen achter de rug en plukken nu de vruchten van een solide en geïntegreerd systeem. Een belangrijke volgende slag in de ontwikkeling van de automatiseringsgraad kan gezet worden door het gebruik van nieuwe toepassingen binnen de SAP applicaties. Revolutionary Solutions heeft de kennis en ervaring in huis om meer te halen uit de huidige SAP implementatie. Bij de eerste projecten wordt het Employee Interaction Center ingevoerd. Hiermee worden medewerkers in staat gesteld zelf hun verlofsaldo na te gaan, vergaderruimtes te reserveren, vragen te stellen over HR aangelegenheden, kortom allerlei HR en Facilitaire zaken af te handelen. Door invoering van deze toepassing wordt een aanzienlijke besparing van inzaet van medewerkers voorzien die deze zaken moeten afhandelen. Bovendien sluit deze toepassing naadloos aan op de vorming van Shared Service Centers bij grotere bedrijven.

Revolutionary Solutions is een samenwerkingsvorm tussen Real Support, Superp B.V. en SV Consulting en zal opereren als onderdeel van de Superp groep. Superp is een actieve speler en snel groeiende speler op de SAP markt, Real Support is een kleine en hoogwaardige SAP consultancy en SV Consulting richt zich op business consultancy en interim management. Bij Revolutionary Solutions zullen uitsluitend ervaren consultants aan het werk zijn, die een gedegen kennis hebben van de SAP omgeving en van de bedrijfsprocessen die ondersteund worden. Revolutionary Solutions heeft haar standplaats in Geldermalsen, Rijksstraatweg 21, T 0345 596080. De directie wordt gevormd door Peter Dijkstra en Tiem Schalij.

VOOR DE REDACTIE
Voor alle redactionele informatie, fotomateriaal, coördinatie van interviews: contact: Hilde Van den Berghe T 0299 475 117 F 0299 475 606 E info@presshere.nl.