Ingezonden persbericht


persbericht

Nieuwe brochure van westcord hotels:
nieuwe locaties, verleidelijke pakketten

Amsterdam, september 2006 - De nieuwe brochure van WestCord Hotels is verschenen met een uitputtende beschrijving van de luxueuze en comfortabele hotels en restaurants op het Wad en in de stad. WestCord Hotels telt nu zes fraaie onderkomens op Vlieland, Terschelling en Ameland, vier in Amsterdam (waarvan er één in 2008 wordt geopend) en één in Rotterdam. Zowel de zakelijke reiziger als de toerist kan een passende bestemming vinden want door locatie en persoonlijke accenten heeft ieder bedrijf zijn eigen atmosfeer.

Fashion in de hoofdstad
Veel aandacht in de nieuwe brochure natuurlijk voor twee nieuwe 'leden' van WestCord Hotels in Amsterdam en Rotterdam: het WestCord Fashion Hotel in de hoofdstad van ons land en hotel New York in de Maasstad. Het WestCord Fashion is zo 'nieuw' dat het zijn deuren nog moet openen. Dat moet in het voorjaar van 2008 het geval zijn aan de rand van Amsterdam-Zuid nabij de ringweg A 10. WestCord Fashion komt in het 'Andreas Ensemble' gebied, een nieuwbouwproject van Franse allure. Vanuit dit prachtige hotel zullen het stadscentrum, het Vondelpark en Schiphol makkelijk en snel bereikbaar zijn. Het nieuwe hotel van WestCord hotels zal 267 moderne en ruime designkamers krijgen.

New York
Hotel New York in Rotterdam is al tijden een bekende ster en sinds januari 2006 onderdeel van WestCord Hotels. Dit hotel met 72 hotelkamers op één van de mooiste plekjes van Rotterdam, op de Wilhelminapier tussen de Maas en de Rijnhaven, was ooit de hoofdzetel van de beroemde Holland-Amerika Lijn. Alle kamers hebben een eigen en origineel karakter met fraai uitzicht op de haven, de Maas of de stad. Er zijn zeven zalen beschikbaar voor bijvoorbeeld vergaderingen of andere evenementen. Het café/restaurant met 350 zitplaatsen in Grand Café-achtige stijl is een 'hotspot' in de havenstad, die zich ook steeds tot een artistiek centrum in het land ontwikkelt.

Verleidelijke pakketten op de Wadden
Op de Waddeneilanden zorgt WestCord Hotels altijd voor iets speciaals. Zo kunnen de gasten, onder het mom van "pak een pakket" extra pakketten bij hun overnachtingen boeken. Bijvoorbeeld het fietspakket van 39 euro, dat drie dagen fietshuur, een fietsroute en een driegangen diner bevat. daarnaast is ook een wellness pakket en een VIP pakket. Verder zijn er zeer aantrekkelijke pakketten voor alle feestdagen: kerstmis, oud en nieuw, Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Natuurlijk zijn er ook een midweekvoordeel en een zondagsspecial. Golden Tulip Resort Noordsee heeft een zeer aantrekkelijk All Inclusive pakket.

Binnenkort zijn deze pakketten ook online te boeken, via www.westcordhotels.nl.

Van Wad tot Stad... De Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels, opgericht in september 2001, bestaat uit 10 hotels. Zo zijn er in Amsterdam 3 hotels en in het voorjaar van 2008 de opening van de 4e, namelijk het WestCord Fashion Hotel. Ook Hotel New York in Rotterdam is onderdeel van WestCord. De andere hotels liggen op de drie Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Dankzij een vriendelijke en professionele uitstraling heeft de hotelgroep een groeiend aantal zakelijke en leisure-gasten mogen verwelkomen. Daarnaast beschikt de hotelgroep over een eigen evenementen organisatiebureau, Island Events en een bemiddelingsbureau voor horecapersoneel, WestCrew. Zie voor meer informatie www.westcordhotels.nl en www.islandevents.nl.