Gemeente Eindhoven

Persbericht 12 september 2006, 223

Wethouder van Merrienboer feliciteert High Tech Campus Eindhoven en Flight Forum tijdens de Regio Business Dagen

De gemeente Eindhoven is trots op de nominaties van High Tech Campus en Flight Forum als Beste Bedrijventerrein van Nederland. Tevens is Flight Forum genomineerd voor de Ruimte en Mobiliteitsprijs 2006. Op woensdag13 september a.s. om 17.00 uur feliciteert wethouder Van Merrienboer de genomineerde bedrijventerreinen in de stand van gemeente Eindhoven op de Regio Business Dagen.

High Tech Campus en Flight Forum

Zowel High Tech Campus als Flight Forum passen binnen de ambities van de gemeente Eindhoven en Brainport Navigator als toptechnologieregio van Europa.
Beide bedrijventerreinen bieden hoogwaardig innovatieve locaties voor specifieke doelgroepen. Flight Forum is gesitueerd dichtbij Eindhoven Airport en kent procesinnovaties rondom ruimte en mobiliteit. High Tech Campus Eindhoven richt zich op moderne voorzieningen die aansluiten bij de wensen van technologisch hoogwaardige bedrijven. Vijf bedrijventerreinen in Nederland zijn geselecteerd voor de nominatie van Beste Bedrijventerrein van Nederland. Staatssecretaris Van Gennip zal de prijs uitreiken tijdens het Bedrijventerreincongres op 5 oktober a.s. in Zutphen.

Gemeente Eindhoven op Bedrijvencontactdagen

Op 13 september gaat de aandacht uit naar de nominaties van High Tech Campus Eindhoven en Flight Forum. Om 17.00 uur zal op feestelijke wijze door wethouder Van Merrienboer met ondernemers van beide bedrijventerreinen hieraan aandacht worden geschonken. Op 12 september om 17.00 uur opent burgemeester Sakkers het (digitale) bedrijvenloket. Tijdens beide dagen bent u van harte welkom (om kennis te maken met de nieuwe Accountmanagers).