Ingezonden persbericht


TCW benoemt Patrick Alarcon van Hal tot Account Manager

Zoetermeer, 13 september 2006 - TCW, distributeur van oplossingen voor netwerkconnectiviteit in Zoetermeer, benoemt Patrick Alarcon van Hal tot Account Manager. Hij is in zijn nieuwe functie het aanspreekpunt voor klanten en prospects, draagt zorg voor de aftersalesservice en voor de ondersteuning van klantcontacten. Bovendien is Alarcon van Hal verantwoordelijk voor de interne procesverbetering, waardoor hij een structurele bijdrage zal leveren aan een deel van de omzet.

Eerder was Alarcon van Hal werkzaam als Commercieel-Administratief Medewerker Binnendienst bij Foods International Verkoop en Marketing Holland B.V. Bij dit Rotterdamse distributiebedrijf coördineerde hij de communicatie met en informatievoorziening aan managers, vertegenwoordigers, inkopers en klanten. Tevens was hij verantwoordelijk voor het credit management en de administratieve werkzaamheden rondom producten en klanten.

"We zijn blij dat Alarcon van Hal ons team komt versterken", zegt Halvard Woei A Sioe, directeur van TCW. "We zitten als bedrijf in een sterke groeiperiode en daarom is het belangrijk om genoeg gekwalificeerde mensen in dienst te hebben om alle klanten en prospects goed te kunnen bedienen. Patrick past goed in het team en heeft een gedegen kennis van zaken. Ik ben er daarom van overtuigd dat hij een goede aanwinst is voor het bedrijf."

###

TCW
TCW is distributeur van netwerkconnectiviteits-, servermanagement- en 19-inch-oplossingen (kasten, server- en storage-chassis). Het bedrijf is sinds de oprichting uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van computerhardware en randapparatuur.