AutoRai

Extra sportieve Mitsubishi Colt CZ3 QS

(9/13/2006)
Mitsubishi introduceert de Colt CZ3 QS, een sportieve uitvoering van de succesvolle Colt. De driedeurs QS is uitgerust met veel aantrekkelijke extraâs. De aantrekkelijk geprijsde Colt QS staat nu bij de dealer voor 15.399 euro, inclusief BTW en BPM. De zwarte wielkastverbreders, voor- en achterspoiler, sideskirts en striping verraden direct zijn gepeperde karakter. Dat de sportiviteit van de QS dieper gaat dan alleen uiterlijke schijn, bewijst de krachtige 1,5-liter benzinemotor.

Behalve het sportieve uiterlijk en de krachtige 109 pk (80 kW)
1,5-liter benzinemotor dragen ook aantrekkelijke extraâs als een regensensor, een wisselaar voor zes cdâs en zes speakers (waarvan twee tweeters) bij aan de volwassen uitrusting van de Colt QS.

Bij extra vermogen hoort een passend uiterlijk. Vandaar dat de Mitsubishi Colt CZ3 QS naast de complete spoilerset o.a. is uitgerust met 16-inch lichtmetalenvelgen, een lederen stuurwiel en pookknop en speciale interieurbekleding. Andere luxe waarvan de Colt QS voorzien is, zijn onder meer de automatisch inschakelende verlichting en uitgebreide functies op de boordcomputer. Ook comfortverhogende zaken als centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ruiten, stuurbekrachtiging en semi-automatische klimaatregeling ontbreken niet.

Scherp geprijsd
Naast alle sportieve en luxe extraâs beschikt de QS-uitvoering ook over een compleet scala aan veiligheidsvoorzieningen als SRS-airbags voor de bestuurder en de voorpassagier, zij-airbags en ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling).

De scherp geprijsde Colt CZ3 QS staat per direct voor ⬠15.399,- inclusief BTW en BPM bij de dealers in de showroom en is verkrijgbaar in de kleuren Atlantis Blue, Lunar Silver en Spicy Red. Het uitgebreide pakket extraâs biedt een klantvoordeel van maar liefst â¬
1.800,-.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster