Oad reizen

Ton Vendrig naar Hotelplan | Woensdag 13 September

Per 1 oktober zal Ton Vendrig (38) in dienst treden bij Hotelplan. Hij wordt verantwoordelijk voor de Business Unit Overland (autovakanties, wintersport, steden). "Hotelplan heeft ambitieuze plannen voor deze Business Unit", aldus Hotelplan directeur Hans de Wilde. "Deze winter is hiertoe al een eerste aanzet gegeven. Onze wintersportgids is dikker dan ooit en onze prijzen zijn scherper dan ooit. Om verdere groei te realiseren hebben wij een professional als Ton Vendrig hard nodig".

Met zijn overgang naar Hotelplan keert Ton Vendrig weer terug op het oude nest, waar hij in 1988 zijn loopbaan begon. Na Hotelplan was hij lange tijd bij Vrij Uit werkzaam, waar hij verantwoordelijk was voor diverse productgroepen, zoals wintersport en motorvakanties. De laatste jaren was hij werkzaam bij VacanceSelect in Alkmaar.

Met de komst van Vendrig is het management team van Hotelplan compleet. Naast directeur Hans de Wilde en Ton Vendrig bestaat het MT uit Jeannette de Groot (Business Unit Verre Reizen), Annelies van Turenhout (Business Unit Middellandse Zee) en Ronald Schildkamp (Sales).

Omdat in de strategie van Hotelplan de reisagent centraal staat, is ook hier in de nieuwe organisatie meer focus aangebracht. Anja van Zinnen zal zich volledig focussen op het Call Center en Helma Veenstra is verantwoordelijk voor Klantenservice.