Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Brievenbussen opengebroken

Zutphen, 13-09-2006 o TPG-Post heeft aangifte gedaan van het openbreken van een aantal brievenbussen in Zutphen. De politie zoekt getuigen en men kan bellen met 0900- 8844.

Afgelopen weekend hebben onbekenden op zeven locaties brievenbussen van TPG-Post opengebroken. Het zal de dieven om waardevolle poststukken gaan, alhoewel mensen steeds minder vaak geld insluiten in poststukken. Mogelijk heeft men interesse gehad in overschrijvingsformulieren. In de omgeving van de brievenbussen werden de nodige poststukken teruggevonden. TPG-Post gaat de benadeelden informeren.

De feiten vonden plaats op de Verdistraat, de Waarden, het Stokebrand, Het Zwanevlot, de Braamkamp, de Emmerikseweg en de Molengracht en vonden plaats tussen vrijdag 8 september na 19.00 uur en voor zondag 10 september rond 10.00 uur.

De politie adviseert mensen die afgelopen weekend een poststuk in één van de brievenbussen hebben gedeponeerd om de afhandeling ervan goed in de gaten te houden. Is men gedupeerd door het gebeurde, dan verzoekt de politie u als benadeelde op te geven bij de politie Zutphen.