Jay-Z op 15 september live in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 9 augustus 2006

Jay-Z op 15 september live in de Heineken Music Hall

Op vrijdag 15 september komt de Amerikaanse rapper, producer en platenbaas Jay-Z voor een eenmalig optreden naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is inmiddels al meer dan 3 jaar geleden dat de New Yorkse rapper voor een uitverkochte Heineken Music hall optrad. De voorverkoop voor het concert van Jay-Z begint aanstaande donderdag.

Shawn Corey Carter, alias Jay-Z heeft al 12 albums (inclusief 'Collision Course' met Linkin Park) op zijn naam staan. Vorig jaar verscheen zijn laatste album 'The Black Album'. Momenteel staat hij samen met megaster en tevens partner Beyoncé in de hitlijsten met hun single 'Deja Vu'. Dit is niet hun eerste succesvolle samenwerking. Eerder brachten ze samen al de twee hits ' 03 Bonnie & Clyde' en 'Crazy in Love' uit.

Jay-Z is één van de meest succesvolle en hardwerkende rappers ooit. Hij bracht in 7 jaar 9 albums uit die allemaal platina werden, heeft diverse muziekprijzen gewonnen en verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen albums. Naast het maken van muziek is hij ook de directeur van het platenlabel Def Jam en produceert hij voor vele artiesten. Tevens is Jay-Z de man achter het Rocafella Imperium dat niet alleen bestaat uit het platenlabel, maar ook zijn eigen kledinglijn en een filmmaatschappij heeft.

Bij het concert van 15 september zal hij ongetwijfeld alle hoogtepunten van zijn muzikale carrière ten gehore brengen. De voorverkoop van het concert van Jay-Z begint aanstaande donderdag om 10.00 uur.

Juize FM presents
Jay-Z
Vrijdag 15 september 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 43 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande donderdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (