Mojo Concerts

Nieuwsbrief Mojo Theater

In deze nieuwsbrief vind je beknopte informatie over onze artiesten. Meer nieuws is te lezen op onze nieuwspagina. Deze wordt dagelijks bijgewerkt.

VOORSTELLINGEN:
Wouter Deprez speelt van 15 t/m 17 september zijn voorstelling 'WAR' in De Kleine Komedie te Amsterdam. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Bel voor meer info en kaarten: 020-6240534.

Tijdens de voorstelling 'Poppenkoppen' van Anousha & Colette zondag 24 september in De Kleine Komedie, Amsterdam worden tv-opnames gemaakt. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Bel voor meer info en kaarten de kassa: 020-6240534.

BIJGEBOEKT:
De Lama's geven een extra voorstelling op 10 maart 2007 om 22.45 uur in het World Forum Theater, Den Haag. Bel voor meer info en kaarten: 0900-3005000.

CD- / DVD- EN BOEKRELEASES:
De DVD 'Diamonds & Pearls' van Het Groot Niet Te Vermijden is deze week verschenen. Klik hier voor de trailer.

Anuar heeft meegewerkt aan het boek 'Utrecht Bevalt!' In dit boek vertellen bekende Nederlanders over de onlosmakelijke band die zij met hun geboortestad hebben. In gesprekken met auteur Martijn Jas halen ze dierbare herinneringen op en geven ze hun mening over het Utrecht van toen en nu. Vanaf 15 november is het boek verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijkapstok.nl.

TV & RADIO:
Fokke & Sukke-auteur Bastiaan Geleijnse maakt donderdag 14 september zijn opwachting in het semi-populaire wetenschapsprogramma 'Onder de tram'. Samen met tafelvrouwe Claudia de Breij is hij te gast bij presentatoren Joep van Deudekom en Rob Urgert, die dit seizoen worden bijgestaan door Diederik van Vleuten. De uitzending is om 22.45 uur bij de VARA op Nederland 3.

Eric Koller is vrijdag 15 september te gast in het televisieprogramma 'Raymann is Laat' van Jörgen Raymann. De uitzending is om 23.05 uur bij de NPS op Nederland 3. Kijk voor meer informatie op www.nps.nl.

Vanaf zondag 17 september komen er nieuwe afleveringen van het televisieprogramma 'Koppensnellers'. Jack Spijkerman en zijn team bespreken iedere week op geheel eigen wijze de actualiteiten van de week. Naast vertrouwde gezichten als Alex Klaasen, Frank Lammers, Sanne Wallis de Vries en Annick Boer, is er komend seizoen ook een groot aantal nieuwe, talentvolle cabaretiers te zien. Richard Groenendijk, Karin Bruers, John Schleipen, Jaap Mulder, Leo Alkemade en Roel Bloemen nemen iedere week zitting in het Spijkers Panel, waar zij wekelijks hun hilarische kijk op de wereld om ons heen geven. De uitzending is om 20.30 uur bij Talpa. Kijk voor meer informatie op www.talpa.tv.

Sjaak Bral speelt zondag 17 september mee in het nieuwe televisieprogramma 'Gelukkig, je bent er'. Iedere week ontvangt Carlo Boszhard vier bekende gasten, die worden uitgedaagd mee te spelen in een sketch, waar van te voren bij de gast niets over bekend is. De gasten krijgen kostuums, decors en tegenspelers; alleen het script krijgen ze niet. De uitzending is om 22.00 uur bij RTL4. Kijk voor meer informatie op www.rtl.nl.

Janis Ian is woensdag 20 september te gast in het radioprogramma 'Schiffers FM'. De uitzending is tussen 14.00-17.00 uur bij de AVRO op Radio 2. Zaterdag 30 september is Janis Ian te gast in het VARA radioprogramma 'Spijkers met Koppen', waar zij 4 nummers live ten gehore brengt. De uitzending is live vanuit Café the Florin in Utrecht tussen 12.00-14.00 uur.

Manoushka Zeegelaar Breeveld is de komende tijd regelmatig op radio en televisie te horen en te zien: * vanaf 15 september is Manoushka te zien in de rol van Jazz Wilson in het televisieprogramma 'Grijpstra en de Gier'. De uitzending is vrijdag om 20.30 uur op RTL4. Kijk voor meer informatie op www.rtl.nl. * Manoushka is zaterdag 16 september live te horen bij 'Zorg en Hoop', het radioprogramma over Suriname & Surinamers in Nederland. De uitzending is tussen 17.00 en 18.00 uur op Radio 5. Kijk voor meer informatie op www.nps.nl. * vrijdag 22 september is zij met haar band te gast in het televisieprogramma 'Raymann is Laat' van Jörgen Raymann. De uitzending is om 23.05 uur bij de NPS op Nederland 3. Kijk voor meer informatie op www.nps.nl.

Guido Weijers is één van de deelnemers aan Peking Express Vip. In deze serie geven twaalf bekende Nederlanders hun luxeleven op voor een barre tocht door India. Ze liften met een halve euro per dag over een afstand van 4.000 km. van het noorden naar het zuiden van India. De uitzendingen zijn zondagavond om 21.30 uur op Net 5. Kijk voor meer informatie op www.net5.nl.

ALGEMEEN:
Zaterdag 30 september treedt Bart Chabot op tijdens de tiende editie van het GDMW (Geen Daden Maar Woorden) Festival te Rotterdam. GDMW Festival klopt het stof van de letteren en zet de nieuwe generatie schrijvers en dichters nu al op het podium. Met muziek, cabaret, dans, film, animatie: de letteren gaan op GDMW Festival buiten hun boekje. Kijk voor meer informatie op www.gdmw.nl en www.rotterdamseschouwburg.nl.

Vrijdag 6 oktober gaat de voorstelling 'VRIJ' van Manoushka Zeegelaar Breeveld in première in het Zaantheater in Zaandam. 'VRIJ' is een theatraal concert over zoeken en vinden. Voor de première zijn nog enkele kaarten beschikbaar, kassa: 075-6555333. Alle nummers uit deze muziektheatervoorstelling zijn uitgebracht op de CD No Spang. Aansluitend op de première vindt de presentatie van dit album plaats, met een speciaal optreden van Jörgen Raymann. De composities op No Spang zijn onmiskenbaar gestoeld op Surinaamse, Antilliaanse en andere Caribische traditionele muziek. Westerse, Caribische en Afrikaanse invloeden vloeien samen tot een muzikaal avontuur voor mensen die van muziek houden. De CD is te bestellen via info@manoushka.nl.

Kijk voor meer nieuws op www.mojotheater.nl.