Dienstenbond CNV

Ledenbijeenkomst over principe-akkoord CAO Inkasso Unie! 15-09-2006

Op 17 augustus 2006 hebben CNV Dienstenbond en uw werkgever een nieuw principe akkoord bereikt over uw CAO. Dit akkoord hebben wij in de afgelopen weken aan u voorgelegd. Uit uw reacties is gebleken dat het nieuwe akkoord voor u op een aantal punten niet duidelijk is. Deze punten leggen wij graag aan u uit tijdens een ledenbijeenkomst.

Reacties
Uit uw reacties blijkt dat een aantal van u niet helemaal tevreden is met het principe- akkoord. Om deze reden kunnen en willen wij niet zomaar de CAO afsluiten met uw werkgever. Er bestaat met name bij de medewerkers van het callcenter ontevredenheid over hun salaris. Ook zijn er vragen over de reiskostenvergoeding en de regeling voor de vakantiedagen. Deze vragen moeten eerst worden beantwoord en alle onduidelijkheid moet worden weggenomen. Daarna zal er tijdens de bijeenkomst opnieuw over het principe-akkoord gestemd worden.

Ledenbijeenkomst
We leggen de afspraken in het principe-akkoord daarom graag persoonlijk aan u uit. Om deze reden zal een ledenbijeenkomst worden gehouden op:

Maandag 16 oktober 2006 om 17.30 uur in het pand van CNV Dienstenbond te Eindhoven

adres CNV Dienstenbond: Bomansplaats 3, 5611 NT Eindhoven, tel. 040-2116674

Tijdens deze bijeenkomst kunt u al uw vragen stellen en uw opmerkingen maken over het principe-akkoord. Ook eventuele andere problemen die spelen binnen het bedrijf kunnen aan de orde komen. Wij horen graag uw mening dus zorg dat u aanwezig kunt zijn. Aanmelden kunt u via onderstaande mail of telefoonnummer 023-5670686.

Meer weten?
Neem voor vragen over de ledenbijeenkomst contact op met de bestuurders van CNV Dienstenbond, Maurice Limmen en Sandra Hendriks via e-mail m.limmen@cnvdibo.nl of s.hendriks@cnvdibo.nl of bel 023-5670686.