Roto Smeets de Boer NV

Verkoop Ten Klei afgerond

Ten Klei in Purmerend heeft een nieuwe eigenaar. Vandaag, 15 september 2006, heeft RSDB alle aandelen van Ten Klei BV overgedragen aan de Kaspar Groep. De Kaspar Groep heeft met het huidige management overeenstemming bereikt over een dienstverband na de overname. De verkoop van Ten Klei vloeit voort uit de herstructureringsplannen van RSDB in 2004, waaruit ook de verkoop van de overige PlantijnCasparie bedrijven voortkwam.

Kaspar Groep is een participatiemaatschappij, gericht op deelname in het Nederlandse middenbedrijf en kent twee kernactiviteiten: Kaspar Venture Management (deelnemingen in bestaande bedrijven) en The Start Up Company (start-ups voor corporate partners). Kaspar Groep heeft ook een belang in een ander DM bedrijf en voorziet daarom ook synergievoordelen.

Ten Klei is een toonaangevende direct marketing organisatie met ervaring en kennis op het gebied van het hele DM-traject: van databasebeheer tot en met warehousing en fulfilment.

Hilversum, 15 september 2006

RSDB NV
Raad van Bestuur

Voor nadere informatie:
RSDB: Leo van Gelder tel. 035 - 625 86 00

Profiel
RSDB NV is opgenomen in de notering van Euronext als NextPrime onderneming met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines: Print Productions - gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.