ABN AMRO

Amsterdam and Eibergen, 15 september 2006

Aankondiging in verband met voorgenomen openbaar bod op Blydenstein-Willink

Dit is een gezamenlijk persbericht van Blydenstein-Willink N.V., ABN AMRO Participaties B.V. en Verosol Holding B.V. Dit is een openbare aankondiging als bedoeld in artikel 9b lid 1 en 9g lid 1a van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995. Niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel noch gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Australië, Canada, Italië of Japan. Deze aankondiging bevat geen bod op de gewone aandelen Blydenstein-Willink N.V.

Openbare aankondiging als bedoeld in artikel 9b lid 1 en 9g lid 1a van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995 (Bte 1995) in verband met voorgenomen openbaar bod op Blydenstein-Willink

Onder verwijzing naar het gezamenlijk persbericht van 18 augustus 2006, maken Blydenstein-Willink N.V. (de Vennootschap), ABN AMRO Participaties B.V. (ABN AMRO Participaties) en Verosol Holding B.V. (voorheen: Sunlight Holding B.V.), een volle dochtermaatschappij van ABN AMRO Participaties, hierbij gezamenlijk bekend dat zij inmiddels overeenstemming hebben bereikt over het voorgenomen aanbevolen openbaar bod (het Bod) door Verosol Holding B.V. op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het aandelenkapitaal van de Vennootschap (de Aandelen) tegen een prijs in contanten van EUR 14,25 per Aandeel (Biedprijs). Deze Biedprijs is inclusief enig dividend dat mogelijk betaalbaar zal kunnen worden gesteld over het boekjaar 2006.

De voorbereidingen van het voorgenomen Bod verlopen voorspoedig. Verosol Holding B.V. verwacht eind september 2006 het Bod te zullen uitbrengen door middel van de beschikbaarstelling van het biedingsbericht (het Biedingsbericht).

De Ondernemingsraad van de Vennootschap heeft een positief advies uitgebracht inzake het voorgenomen Bod.

Dit persbericht is ook gepubliceerd in de Engelse taal. In geval van verschil tussen dit Nederlandstalige persbericht een het originele Engelstalige persbericht, prevaleert het Engelstalige persbericht.

Dit persbericht is niet bedoeld als en vormt geen (onderdeel van een) aanbod of uitnodiging tot het kopen van of inschrijven op effecten of een verzoek tot het doen van een aanbod om effecten te kopen, noch in het kader van het Bod, noch anderszins. Als het Bod plaatsvindt, dan wordt het uitgebracht op basis van uitsluitend het Biedingsbericht, waarin alle voorwaarden van het Bod vastgelegd zijn, met inbegrip van bijzonderheden over de omstandigheden waarin het Bod kan worden geaccepteerd. Het Biedingsbericht wordt alsdan aan alle houders van Aandelen kosteloos toegezonden. Als het Bod wordt uitgebracht, wordt alle houders van Aandelen geadviseerd zorgvuldig kennis te nemen van het toegezonden Biedingsbericht omdat dit document belangrijke informatie zal bevatten. Als het Bod plaatsvindt, kan de beschikbaarheid ervan voor houders van Aandelen die niet woonachtig zijn in Nederland, worden beïnvloed door wetgeving in de jurisdictie waarin zij woonachtig zijn. De betreffende personen dienen zich op de hoogte te stellen van mogelijk van toepassing zijnde wet- en regelingeving in hun jurisdictie en deze in acht te nemen.

Als het Bod wordt uitgebracht, zal het noch direct noch indirect van kracht zijn in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Italië of Japan en kan het vanuit of in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Italië of Japan niet door gebruikmaking van door de Australische, Canadese, Italiaanse of Japanse nationale overheid (binnenlandse of buitenlandse zaken) of de Australische, Canadese, Italiaanse of Japanse nationale beurs beschikbaar gestelde communicatiemiddelen (waaronder begrepen, maar niet beperkt tot email, post, fax, telex, telefoon) worden geaccepteerd. Exemplaren van dit persbericht zullen of mogen derhalve noch direct noch indirect per post of anderszins worden verzonden, worden verspreid of worden verstuurd in, naar of vanuit de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Italië of Japan. Personen die dit persbericht ontvangen (zoals bewaarders, nominees en trustees), dienen het niet per post te verzenden of anderszins te verspreiden of te versturen in, naar of vanuit de genoemde rechtsgebieden. Acceptaties van het Bod door houders van Aandelen die niet woonachtig zijn in Nederland, zullen door Verosol Holding B.V. evenwel worden aanvaard indien dergelijke acceptaties in overeenstemming zijn met de in het Biedingsbericht opgenomen acceptatieprocedure.