Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werk aan de weg in Seringenstraat

In opdracht van deelgemeente Feijenoord voert Gemeentewerken, Werf Feijenoord, vanaf maandag 18 september aanstaande bestratingswerkzaam-heden uit in de Seringenstraat.

De klus duurt 2 weken en is naar verwachting vrijdag 29 september geklaard. Uiteraard als het weer het toestaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Tijdelijk afgesloten
Tijdens de werkzaamheden dient u er rekening mee te houden dat de Seringenstraat tijdelijk is afgesloten. Verkeersmaatregelen als gevolg hiervan worden door middel van borden en afzettingen aangegeven. U wordt ook vriendelijk verzocht uw auto niet in de parkeervakken te plaatsen en fietsen en andere eigendommen niet vast te zetten aan lantarenpalen of ander straatmeubilair.

Overlast
Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden voor enige overlast zorgen. Daar is helaas niet aan te ontkomen. Gemeentewerken doet haar best om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Plaatselijk verzorgingsverkeer zal zo goed als mogelijk toegang worden verleend.

Roteb
U wordt verzocht het afval voor Roteb op een voor deze dienst bereikbare plaats aan te bieden.

Contact
Voor belangrijke (familie-)gebeurtenissen, zoals huwelijk of begrafenis tijdens de bestralingswerkzaamheden, kunt u eventueel contact op te nemen met de projectleider, de heer A. Tempelaars, via telefoonnummer (010) 217 14 24, tussen 12.00 en 13.00 uur. In samenspraak zal Gemeentewerken zal dan de nodige maatregelen kunnen treffen.