Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhemmer verdacht van bedreigen Velpenaar

Publicatiedatum: 18-9-2006 14:10:29

Velp - De politie van Velp heeft zondagavond een 25-jarige Arnhemmer aangehouden in verband met bedreiging en mishandeling en vernieling. De man werd in een café in Velp aangetroffen nadat het slachtoffer, een 28-jarige Velpenaar aangifte had gedaan. Volgens de Velpenaar zou de Arnhemmer hem hebben opgezocht en vervolgens een mes op de keel hebben gezet. Ook zou hij de Velpenaar hebben geslagen.Toen het slachtoffer aangaf de politie te bellen zou de Arnhemmer zijn telefoon kapot gegooid hebben. Dat alles zou te maken hebben met een geldschuld, die de Velpenaar nog bij de Arnhemmer uit had staan. De Arnhemmer is in verzekering gesteld. De Velpenaar bleek door de mishandeling lichtgewond te zijn geraakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden na vernielingen

Publicatiedatum: 18-9-2006 14:09:59

Arnhem - De Arnhemse politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 26-jarige Arnhemmer aangehouden wegens enkele vernielingen in de wijk 't Broek. Een 25-jarige meldde even voor één uur bij de politie dat de spiegel van zijn motor zou zijn afgetrapt. Dat gebeurde op de Johan de Wittlaan. Toen agenten daar even later aankwamen wees de gedupeerde motorrijder de Arnhemmer aan, die inmiddels op de Stadhoudersstraat liep. Later bleek dat er in de buurt nog enkele autospiegels op dezelfde manier waren gesneuveld. Volgens een getuige zou de 26-jarige Arnhemmer daar ook debet aan zijn geweest. De man is aangehouden en ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Tielenaar opgepakt wegens vernieling

Publicatiedatum: 18-9-2006 14:09:24

Dieren - Een 29-jarige man uit Tiel is zondagmiddag door de Dierense politie opgepakt wegens vernieling. De man zou bij een ruzie over de verkoop van een auto uit boosheid een deuk getrapt hebben in de auto van een 52-jarige Dierenaar. Die had via Internet een bestelbus te koop aangeboden waarop de Tielenaar reageerde. De twee konden het echter niet eens worden over de verkoopprijs. De Dierense verkoper waarschuwde de politie die de Tielenaar aanhield. De man had later bekend tegen de wagen te hebben getrapt. Met een dagvaarding op zak is hij later naar huis gestuurd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---