Elsevier Congressen

EU-China Business Forum

Dé internationale ontmoetingsplaats voor zaken doen met China

EU-China Business Forum 2006
Dé internationale ontmoetingsplaats voor zaken doen met China

20-22 september 2006
World Forum Confention Center Den Haag
Ahoy Rotterdam

Van maakindustrie naar hightech kenniseconomie
De Chinese economie verandert op spectaculair snelle wijze van een goedkope en arbeidsintensieve maakindustrie, naar een high-tech kennisindustrie die direct concurrerend is voor het Europese bedrijfsleven.

Wat betekent deze omslag voor het Europese bedrijfsleven? En andersom, welke kansen biedt Europa voor de snel groeiende en opkomende Chinese bedrijven, investeringen en handel? Wat zijn de kansen en bedreigingen van het nieuwe China voor uw bedrijf?

Het EU-China Business Forum 2006
Van 20 t/m 22 september 2006 brengt het EU-China Business Forum 2006 op grote schaal het Europese en Chinese bedrijfsleven bijeen. Doel van dit unieke evenement is om naast de overdracht van hoogwaardige informatie en kennis, de marktpartijen daadwerkelijk de mogelijkheid te bieden voor het aangaan en verstevigen van zakelijke contacten.

Congres: Meet the new China
Het internationale Business Forum wordt op woensdag 20 september 2006 gestart met top-conferentie over de Meet the new China. Kopstukken uit de Chinese en Europese politiek en bedrijfsleven gaan in op de kansen die het nieuwe China aan en in Europa biedt. De belangrijke ontwikkelingen, actuele trends, wederzijds beleid en bestpractices komen hierbij aan bod.

Kennis- en investeringsbeurs: Meet the decision-makers Op donderdag 21 en vrijdag 22 september 2006 wordt vraag en aanbod letterlijk samengebracht. Zowel op de beurs als tijdens de hoogwaardige seminars, masterclasses en workshops ontmoet de bezoeker vertegenwoordigers van Europese en Chinese bedrijven, openbaar bestuur en non-profit organisaties.

Ontmoet uw (nieuwe) business partner
Tijdens de Kennis- en investeringsbeurs wordt u middels matchmaking direct in contact gebracht met potentiële en nieuwe businesspartners. Zowel voor, tijdens als na het evenement kunnen wij u ondersteunen met unieke en op maat gesneden concepten.

Showcase van vijftien Chinese provincies
Onder de exposanten bevinden zich 15 Chinese provinciale paviljoens. Deze paviljoens presenteren de belangrijkste industriële en economische activiteiten in hun regio. U kunt direct terecht bij vooraanstaande bedrijven en belangrijke instanties om u nader te oriënteren of zaken te doen.

Opkomende (nieuwe) markten
Tijdens deze drie dagen wordt naast actuele ontwikkelingen en trends, nader in gezoemd op snel veranderende en opkomende (nieuwe) markten. Wij laten u de grote verschuivingen zien uit onderstaande sectoren:
· ICT branche

· Automobiel- en fietsindustrie

· Logistiek en Transport

· Watermanagement

· Voeding- en tuinbouw

· Toerisme

Primaire doelgroep: Decision-makers

· Bestuurders, directeuren en managers van Europese en Chinese (multi)nationals, midden- en kleinbedrijf, toeleveranciers, afnemers en transporteurs;

· Bestuurders, directeuren en beleidsmedewerkers van Chinese en Europese nationale en lokale overheden op het gebied van Economische Zaken, Buitenlandse zaken, Handelsbevordering, Internationale samenwerking en Bedrijfsleven;

· Directeuren, managers en adviseurs bij financiële instellingen, banken, accountantskantoren en verzekeraars;

· Vertegenwoordigers van Europese en Chinese ambassades en consulaten;
· Directie, management en adviseurs bij ingenieursbureaus en adviesorganisaties;

· Advocaten, juristen en fiscalisten bij advocatenkantoren, fiscaal- en juridische dienstverleners;

· Experts werkzaam bij onderzoeksinstituten en onderwijsinstellingen;
· Bestuurders en directie van brancheverenigingen, koepelorganisaties en belangenverenigingen.

Onze partners
Het EU-China Business Forum is een initiatief van de Dutch Chinese Chamber of Commerce (DCCC) en de West-Holland Foreign Investment Agency (WFIA), en wordt georganiseerd door Reed Business Information. Reed Business Information is onderdeel van Reed Elsevier een van de grootste uitgeefconcerns ter wereld. Het evenement wordt ondersteund door (inter)nationale politiek en bedrijfsleven.

Meer informatie
Projectmanager: Nynke Lipsius-Mulder, nynke.mulder@reedbusiness.nl,
+31 (0)70 441 57 37
Salesmanager: Suzan Kuiper, suzan.kuiper@reedbusiness.nl, +31 (0)70 441 57 22
Logistiek projectleider: Pleuni Maassen,
pleuni.maassen@reedbusiness.nl, +31 (0)70 441 57 57

.