Ingezonden persbericht


Netwerkbijeenkomst Den Haag Telecom 2006:
Open Netwerken, Nieuwe toepassingen

De gemeente Den Haag organiseert op woensdag 20 september 2006 vanaf 15.30 uur voor de negende keer de Netwerkbijeenkomst Den Haag Telecom in de Nieuwe Kerk te Den Haag. Ook dit jaar worden weer zo'n 600 deelnemers verwacht uit het bedrijfsleven en de politiek.

De gemeente Den Haag organiseert jaarlijks voor het bedrijfsleven en politiek de Netwerkbijeenkomst Den Haag Telecom. De bijeenkomst bestaat uit een symposiumgedeelte en een netwerksessie waar deelnemers o.a. kennis kunnen nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, media en telecommunicatie. De negende editie van deze netwerkbijeenkomst heeft als thema "Open Netwerken, Nieuwe Toepassingen". Een keur van (internationale) gastsprekers van spraakmakende en innovatieve bedrijven en instellingen zal haar visie geven op de huidige marktontwikkelingen, nieuwe (breedband) toepassingen en de toegankelijkheid van nieuwe diensten voor het grote publiek.

Kernwoorden tijdens de lezingen zijn: All IP, Free Wireless Internet, Zorg op Afstand, Interactive Entertainment, TV-content en internetmarketing.

Sprekers zijn onder meer:

Malcolm Matson, Founder of COLT Telecom London and Chairman of the OPLAN Foundation (Open Local Area Networks), London (GB)

Ir Paul J. Hendriks, General Manager Businessline Broadbandservices, Koninklijke KPN NV,

Duco Sickinghe MBA, CEO Telenet NV, Mechelen (België)

Esme de Guzman Vos, Founder Muniwireless.com, Amsterdam

Konstantinos Apostolatos, manager Arthur D. Little Benelux NV, Rotterdam

Taco Ketelaar, COO 2WayTraffic, Hilversum

Paul Molenaar, algemeen directeur Ilse Media Groep BV, Amsterdam

Een uitgebreide programmabeschrijving is te vinden op www.denhaagtelecom.nl .

Geïnteresseerden die de Telecom Netwerkbijeenkomst willen bijwonen kunnen zich via bovenstaande website aanmelden. Deelname is kosteloos.

Voor informatie (

Ingezonden persbericht