Gemeente Amersfoort

Derde Vathorst café Hooglanderveen op 20 september

In het i-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a vindt woensdag 20 september voor de derde keer het Vathorst Café plaats. Het derde café staat in het teken van 'nazomeren'. Bezoekers van het Vathorst Café zijn welkom tussen 17.30 en 20.00 uur. Zij krijgen gratis een hapje en drankje aangeboden. Ook de hapjes staan in het teken van de nazomer. En live muziek is er weer van het Jazz Team!

Het Vathorst Café is een activiteit van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en heeft als doel bewoners van Vathorst en Hooglanderveen in contact met elkaar en met de medewerkers en directie van OBV te laten komen. Op de eerste twee cafés kreeg het bedrijf beide keren tussen de 125 en 150 gasten die ongedwongen met elkaar in gesprek gingen over allerlei onderwerpen die in Vathorst spelen.

Tijdens het Vathorst Café kunnen zaken in een informele sfeer besproken worden. Bewust is ook gekozen het Vathorst Café buiten kantooruren te houden, zodat zoveel mogelijk mensen de gelegenheid hebben om te komen. Behalve bewoners zijn ook zij die in Vathorst aan het werk zijn, in de toekomst in de wijk komen wonen of belangstelling voor de nieuwe wijk hebben, hartelijk welkom het café te bezoeken. Het Vathorst Café kan bovendien prima als gelegenheid dienen om bepaalde onderwerpen aan de orde te stellen die in de wijk spelen. Om er met medewerkers van OBV of medebewoners over te praten. Hoe meer bekend is wat er leeft, hoe meer daarop ingespeeld kan worden. Wie een onderwerp bespreekbaar wil maken kan dat tevoren melden bij OBV, tel: 033-4511010 (u kunt vragen naar Reina van der Wal).

Jazz Team
Het Jazz Team verzorgt, net als tijdens het tweede Vathorst Café, weer voor sfeervolle achtergrond muziek. Deze reeds twintig jaar bestaande jazzformatie staat garant voor sprankelende en spetterende jazzmuziek, waarbij Gijs van Hamersveld uit Hooglanderveen de zang en drums verzorgt. De andere leden van Jazz Team zijn Harriet Middelhoek (zang en perscussie) Reinier van 't Sandt (piano) en Martin Verburgh saxen en dwarsluit). De musici van Jazz Team ontlenen hun inspiratie aan de rijk geschakeerde tradities van de jazz. Hun repertoire omvat jazz- en musical standards, blues en ballads, bossa nova en andere latin-americanstijlen, jazzrock, popsongs en R&B nummers, mits die zich lenen voor een jazzy benadering. Voor meer informatie over de band kunt u ook surfen naar www.jazzteam.Ontheweb.nl