Gemeente AmsterdamOpening Ouder en Kindcentrum in Bos en Lommer

Het Ouder- en Kindcentrum Bos en Lommer (OKC) opent op woensdag 20 september feestelijk haar deuren. Vanaf 12.30 uur lopen schoolkinderen in een optocht met muzikanten naar het nieuwe centrum aan de Tijl Uilenspiegelstraat 12. Stadsdeelwethouder Ayhan Yalin ontvangt de kinderen en geeft het startsein voor de ballonnenwedstrijd en de kermis. Yalin: "Het is goed dat Bos en Lommer nu één centraal punt heeft, waar alle ouders terecht kunnen met alle vragen over kinderen van 0 tot 19 jaar."

Wat doet het OKC Bos en Lommer

In het centrum kunnen ouders terecht met alle vragen over gezondheid, ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Partners zijn verloskundigen, de GGD - jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau) en schoolgezondheidszorg -, het opvoedsteunpunt, kraamzorg en de Speel-o-theek.

Open dag bij het OKC Bos en Lommer

Op 20 september houdt het centrum open huis. Ouders krijgen een rondleiding door het gebouw en kunnen kennismaken met de medewerkers. Om het ouders gemakkelijk te maken om rustig binnen te kijken, zijn er buiten op het plein diverse kermisactiviteiten voor de kinderen.

Programma

* 13.00 uur Aankomst ouders en kinderen met ballonnen bij het OKC * 13.15 uur Oplaten ballonnen door de kinderen * 13.30 uur Start rondleidingen door het gebouw en start kermisactiviteiten * 16.00 uur Einde