Nat. comite van de ouderen

Angela Groothuizen presenteert Verleidelijke 50Plus Verkiezing
- Stemmen kan op website voor meest Sexy Vrouw én Man -

Angela Groothuizen presenteert woensdag 20 september 2006 van 13.00 tot 13.30 uur tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht de finale van de Verleidelijke 50Plus Verkiezing. Met de uitstraling en levenslust die de generatie 50plus waardig is, strijden 5 vrouwelijke finalisten (in leeftijd variërend van 52 tot 61 jaar) en 3 mannelijke finalisten (in leeftijd variërend van 50 tot 65 jaar) om de titel Meest Verleidelijke 50Plusser 2006.
Tot die tijd kan het publiek stemmen op hun favoriete kandidaat via de website www.deverleider.nl

De verkiezing, onderdeel van een imago-campagne in het kader van de Internationale Dag van de Ouderen, wil alle generaties, jong en oud, laten nadenken over beeldvorming rond ouder worden.

Op de oproep: 'Wij zijn op zoek naar de vrouw of man met de meeste verleidelijke blik, met sex-appeal, die trots is op zijn/haar uitstraling en levenslust' reageerden 319 vrouwen en 43 mannen.

Daarmee blijken oudere mannen aanmerkelijk meer verlegen (of minder verleidelijk?) te zijn dan oudere vrouwen. Na voorselectie zijn 5 vrouwen en 3 mannen uitverkoren. Zij strijden in de finale om de titel Meest Verleidelijke 50Plusser.

Zelfbewustzijn, vitaliteit, levenservaring en persoonlijkheid scoorden bij de selectie hoger dan 'rimpelvrij' of 'superslank'.

De Verleidelijke 50Plus Verkiezing komt op speelse manier tegemoet aan de wens van veel ouderen om beter gerepresenteerd te worden in reclamecampagnes, TV programma's en media die de beeldvorming beïnvloeden.

Dit zijn de finalisten
De 8 finalisten variëren in leeftijd van 50 tot 65 jaar: Glenn Aoys (50 jaar) uit Kaatsheuvel, Lea Willink (51 jaar) uit Apeldoorn, Annelies Smit (54 jaar) uit Den Burg/Texel, Indra Natoewal (58 jaar) uit Maarssen; Coby Slooten (59 jaar) uit Giesbeek, Gert Hulleman (59 jaar) uit Zegveld, Frédérique van Daalen (61 jaar) uit Den Haag en Henk Jacobs (65 jaar) uit Deventer.
Alle finalisten stellen zich voor op de website www.deverleider.nl

Het Nederlands Publiek kiest mee

Wie de titel Meest Verleidelijke 50 Plusser mag voeren beslist het publiek. Vanaf vandaag kan jong en oud stemmen op internet via www.deverleider.nl Alle stemmen via de website tellen mee tot 20 september 13.00 uur. Om 13.00 uur is de finale waarbij de finalisten op geheel eigen wijze het publiek moeten verleiden.

De punten van de internet-stemming van het Nederlands publiek, en de punten van de bezoekers van de 50PlusBeurs bepalen samen de uiteindelijke winnaar die om 13.30 uur bekend zal worden gemaakt.

De winnaar van de Verkiezing wint o.m. een prachtig verleidingspakket, met daarin: een Catharina Exclusief sessie, deelname aan de workshop Stijlvol verleiden, een Kamasutra Weekendkit, een lingeriesetje naar keuze en een boek naar keuze, beschikbaar gesteld door Catharina Bloom (www.catharinabloom.nl)
.

'Verleiding' is het thema van de 50PlusBeurs 2006

Voor het eerst is op de 50PlusBeurs een 'VerleidingsPlein' ingericht, waar 'de verleider in jezelf' wordt geprikkeld. De plusser van vandaag staat midden in het leven. Is stijlvol, romantisch en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. En weet dat ware aantrekkingskracht van binnen uit komt, onafhankelijk van leeftijd. Op het verleidingsplein maakt de bezoeker kennis met een keur aan verleidelijkheden: stijlvolle lingerie, aparte sieraden, authentieke massage-oliën, sfeermakers en spannende speeltjes.

Dagelijks is een Verleidelijke (lingerie) Show te zien met 50Plus-modellen. Daarnaast zijn op de beurs bijvoorbeeld dating-bureau's (speed-daten), intieme Tango-danslessen, en lezingen over sexualiteit op leeftijd. Zo presenteert Madeleine van de Wouw haar boek Sex on the Rocks, vol tips om een relatie spannend te houden.

De 50PlusBeurs telt ruim 550 standhouders op 40.000 m2 in 5 beurshallen, verdeeld over de thema's Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Body & Soul, Maatschappij en Welzijn. De veertiende editie vindt plaats van 20 tot en met 24 september in de Jaarbeurs te Utrecht voor naar verwachting bijna 100.000 bezoekers.
Het is daarmee 's werelds grootste evenement voor ouderen.

Meer over de 50PlusBeurs op www.50plusbeurs.nl


---