Gemeente Delft

Woensdag 20 september organiseert de gemeente Delft, op initiatief van de gemeenteraad een anti-armoede conferentie in het conferentiecentrum van de TU Delft. Doel van deze conferentie is om samen met professionals en geĂŻnteresseerde Delftenaren te praten over mogelijke oplossingen voor armoede in de stad.

Tijdens de conferentie worden er drie thema workshops gehouden: Schulden en armoede, Werkende armen en Kinderen en armoede. Doel van deze workshops is om input te krijgen voor nieuw te ontwikkelen beleid en instrumenten om armoede te bestrijden. Ook presenteert de gemeente Delft tijdens de conferentie het eerste gedeelte van het onderzoek 'Monitor lage inkomens Delft'.
De resultaten van dat onderzoek, het vervolg onderzoek en de uitkomsten van de workshops zijn aanknopingpunten om oplossingen te zoeken voor armoede in de stad.

De conferentie wordt gehouden op:
Woensdag 20 september in het congrescentrum van de TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CC Delft. De conferentie duurt van 12.30 tot 17.00 uur.

Voor informatie of aanmelden kan men bellen of e-mailen met de gemeente Delft, Eline de Winter (015) 2195364 of beleidenprojecten@delft.nl
Aanmelden is verplicht en kan tot 19 september 2006 onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Er kan een voorkeur voor maximaal twee workshops aangegeven worden.
---


Gemeente Delft