Sc heerenveen

Persuitnodiging: Kameleon Scoort in stadion Heerenveen

Heerenveen (14 september) - Eindelijk is het dan zover. Na acht jaar verschijnt er weer een deel in de reeks Kameleonboeken. En niet zomaar een deel. In deel 64 speelt sc Heerenveen, de populaire voetbalclub uit Friesland, een belangrijke rol in het spannende avontuur dat de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer beleeft.

Tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar van het boek aan sc Heerenveen voorzitter Riemer van der Velde (tevens lid van de gemeenteraad van Lenten) zullen veel bekende gezichten te zien zijn. De burgemeester van het Kameleondorp komt hoogstpersoonlijk naar het Abe Lenstra stadion en neemt veldwachter Zwart, Gerben Zonderland en inwoners van het dorp Lenten mee waar de tweeling woont (de echte Kameleonkenners weten dat natuurlijk).

Omdat het verhaal draait om de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer die samen met nog een andere tweeling een spannend avontuur beleeft heeft sc Heerenveen alle tweelingen die lid zijn van de Junior Heroes (de jeugd-fanclub van de Friese club) uitgenodigd om bij de feestelijke uitreiking van dat eerste exemplaar aanwezig te zijn. Natuurlijk zal ook de eigen Heerenveen-tweeling Jeroen en Henrico Drost die middag niet ontbreken.

De Kameleon scoort is geschreven door Fred Diks, geïllustreerd door Theo Puntman en wordt, net als alle andere boeken in de Kameleon reeks, uitgegeven door uitgeverij Kluitman uit Alkmaar.


Noot voor de redactie (