College of Multimedia


College of MultiMedia organiseert op 20 september het Apple Training Event, een open avond ter introductie van onze Apple cursussen.

CMM is de enige Apple Authorized Training Center van Nederland

Op woensdag 20 september, van 18:30 tot 21:30 uur, opent College of MultiMedia (CMM), het enige door Apple geautoriseerde opleidingsinstituut voor de Apple Pro applicaties, haar deuren. Aan de hand van presentaties en mini-workshops krijg je een indruk van de inhoud van de Apple Pro cursussen en van de expertise van onze Apple gecertificeerde docenten.

Deelname is gratis en voor iedereen die geïnteresseerd is in één van de onderstaande Apple applicaties. Onder alle deelnemers zal een boek naar keuze uit de Apple Pro Trainingseries worden verloot, waarmee we je alvast een eindje op weg naar de Apple Pro status willen helpen.

Final Cut Pro

Final Cut Pro is één van de meest geavanceerde montage software voor digitale video. Het geeft de hedendaagse videokunstenaar de vrijheid zijn creativiteit te verwerken in proffessionele producties van hoge kwaliteit. Final Cut Pro expert Erwin zal de omvangrijke hoeveelheid tools aan je introduceren.

DVD Studio Pro

Technieken en vaardigheden om een DVD te kunnen produceren, dat is wat de DVD Studio Pro cursus je zal leren. Concept, storyboard en het uiteindelijke branden. Een tipje van de sluier zal worden opgelicht door Harald, waarna je zelf even met de software aan de slag kan.

Motion

Het ontwerpen van professionele motion-graphics voor film, televisie en interactieve media, dat is waar de cursus Motion om draait. Met Motion is het mogelijk om zonder het gebruik van keyframes geavanceerde animaties te maken. Deze introductie-avond vertelt je wat je kan verwachten tijdens de cursus.

Logic Pro

MIDI- en audio-opnametechnieken, monteren en arrangeren, alles wat je moet weten om een perfect klinkende song te maken, wordt behandeld in de Logic Pro cursus. Marc zal je tijdens de introductie alvast een klein beetje wegwijs maken in de oneindige mogelijkheden van Logic Pro.

Word een Apple Certified Pro!

Wanneer je bij CMM een cursus volgt en met succes het online Apple examen aflegt, omtvang je het Apple Certified Pro certificaat, waarmee je je onderscheidt als een professional in de specifieke Apple software. Certficering is op verschillende niveaus mogelijk. Laat je over de mogelijkheden informeren tijdens het Apple Training Event.

CMM is de enige Apple Authorized Training Center van Nederland

Het aantal 'hands on' plaatsen is beperkt. Meld je daarom zo snel mogelijk aan door te bellen naar: 020 462 3939 of door een email te sturen naar info@cmm.nl.