Gemeente Rotterdam

Rooterdam: Mensen maken de stad

Woensdag 20 september om 10.00 uur bent u uitgenodigd in het Art Hotel aan de Mijnsherenlaan 9 om een presentatie bij te wonen over de uitkomsten van het onderzoek 'Mensen Maken de Stad'. Het onderzoek is uitgevoerd in het kader van het 100 dagen programma. Ook wordt gesproken over de voortgang van het project.

Zowel wethouder Jantine Kriens (volksgezondheid, welzijn en maatschappelijke opvang) als Orhan Kaya (participatie en cultuur) die verantwoordelijkheid zijn voor het programma zijn hierbij aanwezig. Het programma, dat in de vorige periode succesvol is verlopen, wordt voortgezet maar zal worden verankerd in de deelgemeenten en verbreed.

Daarvoor is een meting uitgevoerd naar de sociale kwaliteit in vijf straten in Rotterdam. Burgers, deelgemeenten, het opbouwwerk en het bureau Opzoomermee hebben hier aan meegewerkt. Er volgt binnenkort voor deze straten een straatagenda met daaraan gekoppelde actiepunten.

In de vorm van een (lagerhuis)debat, onder toeziend oog van Suzanne Mulder, zullen bewoners en werkers reageren op stellingen die zijn voortgekomen uit het onderzoek. De wethouders zullen reageren op het debat.

U bent van harte welkom. Vanaf 9.30 is er inloop met koffie. De bijeenkomst wordt om 11.00 uur afgesloten.

Het adres is:

Art Hotel / Woonhotel Rotterdam

Mijnsherenlaan 9

3081 GA Rotterdam

noot voor de redactie/

Gemeente Rotterdam