Nat. comite van de ouderen

Lancering verleidingsbedrijf op 50PlusBeurs
Speeltjes, voorlichting en paaldansende plusser.

Tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht vindt op woensdag 20 september om 12.30 uur de nationale lancering van Catharina Bloom plaats. Nederland maakt kennis met een nieuw bedrijf op het gebied van verleiden, verwennen en ontspannen. Catherina Bloom richt zich op het perfectioneren van de verleidster in de vrouw. Leeftijd en uiterlijk spelen daarbij geen rol Werkelijke schoonheid komt immers van binnen.

Catharina Bloom combineert een aantal belangrijke trends in de Nederlandse samenleving: de vergrijzende bevolking, het groeiende zelfbewustzijn onder oudere vrouwen en het verminderende taboe op erotiek en de daarbij behorende producten. Vrouwen realiseren zich steeds meer dat ze naast een druk bestaan als moeder, collega en ondernemer, ook bovenal vrouw zijn. Ze willen beminnen en bemind worden.

Catharina Bloom wil toonaangevend en baanbrekend zijn op het gebied van erotiek en romantiek voor vrouwen die midden in het leven staan. In dat kader organiseert zij Bloomparty's, workshops en lezingen. Tijdens deze bijeenkomsten worden de deelneemsters uitgebreid geïnformeerd over relaties, verleiden, seksualiteit, het lichaam en de bijbehorende producten.

Tijdens de 50PlusBeurs heeft Catharina Bloom een verleidingsplein (maar liefst 185 m2, geheel in stijl) ingericht waar de bezoeker zijn zintuigen kan laten prikkelen: men kan proeven, voelen en vooral ervaren. Ook zijn er paaldansende 50plussers te bewonderen! Op het centrale Mode Theater modeplein van de beurs houdt Catharina Bloom drie keer per dag een verleidelijke show in de sfeer van de Franse boudoir. De show laat uiteenlopende stijlen zien: van klassiek tot eigentijds en van lieflijk tot stoer.

De 50PlusBeurs wordt gehouden van 20 tot en met 24 september a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is: Het leven is verleidelijk!

De plusser van vandaag staat midden in het leven. Is stijlvol, romantisch en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. En weet dat ware aantrekkingskracht van binnen uit komt, onafhankelijk van leeftijd. Op het verleidingsplein maakt de bezoeker kennis met een keur aan verleidelijkheden: stijlvolle lingerie, aparte sieraden, authentieke massage-oliën, sfeermakers en spannende speeltjes.

Dagelijks is een Verleidelijke (lingerie) Show te zien met 50Plus-modellen. Daarnaast zijn op de beurs bijvoorbeeld dating-bureau's, intieme Tango-danslessen, en lezingen over sexualiteit op leeftijd. Zo presenteert Madeleine van de Wouw haar boek Sex on the Rocks, vol tips om een relatie spannend te houden. Daarbij is op 20 september om 13.00 uur de Verkiezing van de meest Verleidelijke Plusser gepresenteerd door Angela Groothuizen.

De 50PlusBeurs telt ruim 550 standhouders op 40.000 m2 in 5 beurshallen, verdeeld over de thema's Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Body & Soul, Maatschappij en Welzijn. De veertiende editie vindt plaats van 20 tot en met 24 september in de Jaarbeurs te Utrecht voor naar verwachting bijna 100.000 bezoekers.
Het is daarmee 's werelds grootste evenement voor ouderen.

Meer over de 50PlusBeurs op www.50plusbeurs.nl

Catharina Bloom staat voor de zelfbewuste vrouw die midden in het leven staat. Ze is stijlvol, romantisch en houdt van nieuwe uitdagingen. Ze neemt tijd voor zichzelf en haar relatie. En ze weet dat ware aantrekkingskracht van binnen uit komt, onafhankelijk van leeftijd. Catharina Bloom organiseert Bloomparty's, workshops en lezingen rondom de thema's verleiden, verwennen en ontspannen. Meer informatie: www.catharinabloom.nl


------------------------