CDG Europe BV


CDG Europe B.V. wint met HP OpenView prijs Contract van de week bij TV West
20-9-2006

CDG Europe B.V., de innovatieve IT distributeur van marktgerichte oplossingen, heeft deze week met het distributiecontract voor HP OpenView de titel contract van de week binnengesleept bij het zakenprogramma Qwesti van zaken op TV West.

CDG is met ingang van 1 augustus officieel distributeur van het HP OpenView productportfolio. Om die reden mocht CDG voor de uitzending van Qwesti van zaken evenals 2 andere bedrijven uit de regio in 1 minuut aan de kijkers van TV West uitleggen waarom het de titel contract van de week zou moeten winnen. Vervolgens mochten de kijkers thuis via de website van TV West stemmen om te bepalen wie van de 3 partijen als winnaar uit de strijd zou komen.

Arjen Koen, Business Unit Manager HP OpenView van CDG Europe B.V., had zich voor dit programma bij de beargumentatie speciaal gericht op de voordelen die het contract heeft voor de regio Haaglanden waarin CDG gevestigd is. Dit verhaal sprak de kijkers van TV West blijkbaar het meest aan gezien de ruime overwinning voor CDG (CDG kreeg meer dan 60% van alle stemmen).

CDG Europe B.V. is erg blij met deze unieke kans om op een positieve manier in het regionale TV-nieuws te verschijnen. De titel Contract van de Week heeft een speciale waarde omdat dit de eerste keer is dat CDG met HP OpenView een prijs in de wacht sleept., aldus Arjen Koen.

CDG Europe B.V. heeft inmiddels tijdens de uitzending van Qwesti van zaken een fles champagne in ontvangst mogen nemen, de prijs die hoort bij de titel contract van de week..

De winnende presentatie van CDG is te bekijken op www.cdg.nl