Politieberichten Rijn&Venen, 11.15 uur

Utrecht, 20-09-2006

Rijden onder invloed

BREUKELEN- Op dinsdagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 14.30 uur werd de 44-jarige man uit Amsterdam gecontroleerd op de Straatweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 610 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Alcoholcontrole

DE HOEF- Op dinsdagavond werd van 21.30 uur tot 22.10 uur een alcoholcontrole gehouden op de Oude Spoorlaan. In totaal werden 23 blaastesten afgenomen.Er werden geen alcoholovertredingen geconstateerd.

Hennep aangetroffen

WOERDEN- Op dinsdag werd hennep aangetroffen in twee bedrijven. Na binnengekomen informatie werd poolshoogte genomen bij een bedrijfspand aan het Kattegat. Toen agenten het pand in kwamen troffen zij in een ruimte een goed opgezette hennepplantage aan. In totaal werden hier 1300 stekjes aangetroffen die werden ingenomen. Op de Jan Steenlaan werd in een woning ook een hennepkwekerij aangetroffen. Hier stonden 628 nagenoeg rijpe hennepplaten. Deze planten zijn ingenomen. Tevens werd geconstateerd dat er illegaal stroom werd afgetapt. De politie is op zoek naar de eigenaren van de plantages en heeft de zaak in onderzoek.

Lastige man aangehouden

VIANEN- Op dinsdagmiddag werd een lastige man aangehouden. Omstreeks 14.55 uur kreeg de politie de melding dat een man door het lint was gegaan in een winkel aan de Ursulinenhof. Agenten troffen de lastige 51-jarige man uit Vianen aan. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De man had een winkelbediende lastig gevallen waarschijnlijk omdat hij onder invloed van alcohol verkeerde.

Frontale aanrijding
LOENEN- Op dinsdagochtend vond er een ernstige aanrijding plaats op de Provinciale weg N201. Een 26-jarige automobiliste reed op de N201 en sloeg op een gegeven moment linksaf om de Rijksweg op te rijden. Uit tegenovergestelde richting kwam een 24-jarige automobilist uit Hilversum. Tussenbeide ontstond een aanrijding en de vrouw liep vermoedelijk een pols en beenbreuk op en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De man liep enkele schaafwonden op.