ISS door overname contact center Wolfson top 5 speler

Iss nederland

ISS Office Support Services door overname contactcenter Wolfson top-5 speler

Op 19 september 2006 is bekend gemaakt dat ISS Office Support Services contact center Wolfson BV en HR&D Mensenwerk BV(1) heeft overgenomen. Wolfson is landelijk actief in contact center diensten en opereert vanuit vestigingen in Schoonhoven en Leidschendam. 350 medewerkers worden overgenomen. De omzet over 2005 bedroeg 12 miljoen euro. ISS Office Support Services vergroot hiermee significant de capaciteit van haar contact center activiteiten: zij is hiermee een top-5 speler in Nederland geworden.

Wij zijn ontzettend blij met de uitbreiding van onze dienstverlening, aldus een tevreden Gerard Brand, Algemeen Directeur ISS Facility Services. De activiteiten van Wolfson sluiten uitstekend aan bij ons huidige dienstenpalet. En niet geheel onbelangrijk, zij liggen in lijn met onze visie: het ondersteunen van onze opdrachtgevers bij het uitvoeren van hun primaire proces. Hierbij zien wij duidelijk een ontwikkeling in de markt: steeds meer klanten zijn op zoek naar facilitair dienstverleners die een volledig en geïntegreerd pakket aan diensten aanbieden. ISS Office Support Services is - met nog meer capaciteit dan voorheen - in staat om haar front en back office services geïntegreerd aan te bieden.

De heer Cramer, directeur van Wolfson, is ook zeer verheugd over de nieuwe mogelijkheden. Door onze diensten onder te brengen bij ISS Office Support Services, kunnen onze bestaande en toekomstige klanten, maar ook onze medewerkers, maximaal gebruik maken van de expertise bij ISS Office Support Services. Daarnaast zijn wij nu in staat om onze ambitieuze groeidoelstelling te realiseren, aldus Cramer.

Over ISS Facility Services
ISS Office Support Services is onderdeel van ISS Facility Services, de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ruim 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2005 een omzet van 437 miljoen euro. ISS Facility Services is actief in 47 landen, heeft wereldwijd ruim 350.000 professionals in dienst die werken voor ruim 100.000 klanten. Organisaties kunnen een gedeelte of het geheel van het facilitaire bedrijf aan ISS outsourcen. Wij zijn in staat dat goedkoper en tegen minimaal dezelfde kwaliteit te doen. Klanten kunnen zich volledig richten op hun core business.

(1) Wolfson en HR&D Mensenwerk worden in deze tekst genoemd onder de naam Wolfson.