Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave woensdag 20 september

* HARD DRUGS GEVONDEN, VERDACHTE AANGEHOUDEN

ROTTERDAM - Politiemensen van het district Feijenoord-Ridderster hebben dinsdagmiddag een 20-jarige man uit Italië aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in verdovende middelen. Omstreeks twee uur stelde de politie een onderzoek in, in een garage aan de Zuidpolderstraat. In de kofferbak van de auto die daar stond trof men ruim 10 kilo cocaïne aan. Eén verdachte kon ter plaatse worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Uitgave maandag 18 september

* AUTO OP DE KOP IN SLOOT
OOSTVOORNE - De politie stelt een nader onderzoek in naar een ongeval dat zondagavond rond half zeven plaats vond op de Bollaarsdijk waarbij een automobilist met zijn auto op de kop in de sloot terecht kwam.
De man reed over de Bollaarsdijk toen hij in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor en rechtdoor het weiland inreed. Vervolgens kwam de auto op zijn kop in een sloot terecht. Oplettende bezoekers van een naburige manage zagen het ongeval gebeuren en bevrijdden het 45-jarige slachtoffer uit zijn benarde positie. De bestuurder afkomstig uit Den Briel werd door personeel van de traumaheli en de GGD gestabiliseerd en overgebracht naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse. Er is bloed afgenomen om na te gaan of de man onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde.


* VUURWAPEN IN BESLAG GENOMEN, VERDACHTE AANGEHOUDEN

De politie van het district Feijenoord - Ridderster heeft zondagmorgen vroeg een 41-jarige man uit Barendrecht aangehouden. Hij was in het bezit van een vuurwapen. Om even na halfzeven kwam er informatie binnen dat de verdachte in de Slaghekstraat met een vuurwapen in z'n hand stond en dat hij het had verborgen in de achterbak van z'n auto en wegreed. Op de kruising Groene Hilledijk
- Dordtsestraatweg werd de wagen met een BTGV-procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) staande gehouden en de verdachte aangehouden. De auto en de verdachte werden overgebracht naar een politiebureau. Het vuurwapen van het merk Astra zat verborgen in de linker achterlichtunit.

Copyright © 2006 Politie Rotterdam-Rijnmond - disclaimer