Ingezonden persbericht


NICK EN SIMON OP SNELHEID

Er zit flink snelheid in de muzikale loopbaan van Nick & Simon. Zij hadden eerder dit jaar een vliegende start met hun debuutsingle "Steeds Weer" en hun debuutalbum "Nick & Simon" doet het sinds release boven verwachting. Deze week staat de CD in de 18 de week stevig verankerd in de Top 20 van de Mega Album Top 100. Na een dikke 200 concerten tot nu toe dit jaar en een nog uitpuilende agenda voor de komende maanden kunnen we zonder overdrijven stellen dat Nick & Simon ook hun live reputatie aardig aan het vestigen zijn. De heren liggen dus in diverse opzichten mooi op snelheid.

Met de komst van hun nieuwe single "Vaarwel Verleden" met als tweede track het actuele "De Soldaat" raakt de carrière van Nick en Simon in een nog grotere stroomversnelling. In de midweek van de Mega Charts, de tussentijdse singlehitlijst, staat de single op 2 en ook zijn de heren veelvuldig op televisie te zien. De sfeervolle videoclip, die ook als CD ROM bonus track op de single staat, zal voor verdere ondersteuning op televisie gaan zorgen.

Er is bij "Vaarwel Verleden/De Soldaat" gekozen voor een zogenaamde dubbele A- kant bij de nieuwe single op basis van reacties uit de media en vanuit het land. Beide nummers blijken veel gevoelens los te maken waarbij in het bijzonder familie van naar Uruzgan uitgezonden militairen veelvuldig "De Soldaat" aanhalen als een hen ontroerend nummer.

Voor meer informatie over Nick & Simon: www.nickensimon.nl

20 September 2006


---- --