Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 20 september t/m vrijdag 29 september 2006

Woensdag 20 september

12.30 uur
Wethouder Van Daalen neemt deel aan het congres "Agenda Vitaal Platteland" Locatie: Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 10 te Soesterberg.

14.00 uur
Wethouder Eerdmans opent een pannaveldje bij jongerencentrum De Kolk door middel van het onthullen van een bord met gedragsregels dat op de muur van het jongerencentrum wordt opgehangen. Locatie: Jongerencentrum De Kolk, L. Heynricsstraat 28 te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Luchtenveld en wethouder Hekman zijn aanwezig bij het afscheid van het CSG Eemkwartier. Locatie: Herensociëteit Amicitia, Prins Hendriklaan 15 te Amersfoort.

Donderdag 21 september

10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper houdt een inleiding tijdens het jubileumcongres van de Algemene Vereniging Natuurbescherming (AVN) Den Haag. Locatie: de Statenzaal, Provinciehuis Zuid Holland, Zuid Hollandplein 1 te Den Haag.

15.00 uur
Wethouder Van 't Veld neemt deel aan de Tour d'Amersfoort georganiseerd door de SWA (Stichting Welzijn Amersfoort). De SWA informeert de leden van de gemeenteraad over wat de SWA bijdraagt aan het jeugdbeleid. Locatie: wijkcentrum de Sleutel, Noordewierweg 248 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij het stadsgesprek "burgerparticipatie" over de betrokkenheid van inwoners bij de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).

Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Eerdmans komt op uitnodiging van buurtpreventie Bergkwartier kennismaken en vragen beantwoorden over veiligheid in de wijk. Locatie: Golden Tulip Berghotel, Utrechtseweg te Amersfoort.

Vrijdag 22 september

09.00 uur
Wethouder Eerdmans reikt de wisselbeker uit voor de schoonste school van Amersfoort. Locatie: Bilal basisschool op Islamitische grondslag, Miereveldstraat 72 te Amersfoort.

11.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de Davis Cup ontmoeting tussen Nederland enTsjechië, georganiseerd door de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Locatie: Groenoordhallen, Willem de Zwijgerlaan 2 te Leiden.

12.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt de 'Mondriaan-brieven' in ontvangst uit handen van de heer Regenboog, directeur van Latei projectontwikkeling. In de Verenigde Staten zijn tot dusver onbekende brieven gevonden van Piet Mondriaan aan zijn vriend de schilder Gerard Hordijk. Locatie: Mondriaanhuis, Kortegracht 11 te Amersfoort.

18.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de opening van de tentoonstelling 'Room with a view', de Bouwfonds Kunstcollectie. Locatie: Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan 41 te Den Haag.

Zaterdag 23 september

09.45 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de beëdigingsceremonie van het 50 Natresbataljon. Natres militairen zijn vrijwilligers die, naast hun civiele baan, oefenen en trainen om te kunnen worden ingezet voor nationale taken. Locatie: Onze Lieve Vrouweplein te Amersfoort.

13.30 uur
Het college en leden van de gemeenteraad ontvangen nieuwe inwoners van de gemeente Amersfoort tijdens 'Amersfoort Aangenaam'. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 5 te Amersfoort.

17.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de kunstmanifestatie ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de Charlotte de Bourbon Ateliers. Locatie: Charlotte de Bourbonlaan 18 te Amersfoort.

Zondag 24 september

15.30 uur

Wethouder Kruyt is aanwezig bij het Amersfoort Boardingvoetbal Toernooi 2006. Achterliggend thema hierbij is: "De binnenstad is ook van jou!". Locatie: De Hof te Amersfoort.

Woensdag 27 september

15.30 uur
Wethouder Van Daalen opent 'De Hof', een woonvoorziening in de wijk Vathorst, voor mensen met een autisme spectrum stoornis. Locatie: De Hof, Vuursteenberg 70-78 te Amersfoort.

18.30 uur
Het college ontvangt zijn gasten tijdens het 'Amersfoort Diner' in het Armando Museum. Locatie: de ontvangst is in het Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

Donderdag 28 september
10.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de viering van het éénjarig bestaan van Senioren Trefpunt Bergkwartier. Locatie: De Amerberg, Anna Paulownalaan 17 te Amersfoort.

13.30 uur
Wethouder Van 't Veld houdt een presentatie tijdens het congres "Nieuwe wethouders kunnen iets leren van jonge wethouders met ervaring" van de VNG, afdeling Utrecht. Locatie: Gemeentehuis, 't Erf 1 te Leusden.

16.30 uur
Wethouder Van 't Veld slaat de 1e paal voor het Kantorencomplex 'Podium'. Locatie: Bouwterrein Vathorst langs A28/A1.

Vrijdag 29 september

16.30 uur
Wethouder Eerdmans verricht de heropening van bibliotheek Kruiskamp/Koppel. Locatie: Bibliotheek Kruiskamp/Koppel, Neptunusplein 68 (gebouw De Drietand) te Amersfoort.


---- --