1750ste verlovingskaart dan wel huwelijksaankondiging.

Up2date b.v.

1750ste verlovingskaart dan wel huwelijksaankondiging binnengekomen bij relatiebemiddelingsbureau Up2date.

Up2date maakt gemiddeld per week zo'n 200 matches voor zijn leden. Van deze leden hebben wij inmiddels de 1750ste verlovingskaart dan wel huwelijksaankondiging ontvangen. Uiteraard is dit een mijlpaal, en willen wij dit niet stilletjes voorbij laten gaan.

Up2date ontvangt vaker een kaartje of berichtje op wat voor manier dan ook van gematchte koppels die elkaar helemaal gevonden hebben, die gaan trouwen of zelfs hun eerste liefdesbaby gekregen hebben.

Op 30 augustus jl. ontving Up2date van Marcel Looy en Joyce Meuwese een ansichtkaart uit Antwerpen, waarop zij schrijven zich verloofd te hebben. Onze 1750ste koppel dat de sprong gaat wagen is hiermee een feit.

De 31 jarige Joyce Meuwese uit Den Helder, en de 36 jarige Martin Looy uit Hoorn hebben zich het laatste weekend van augustus verloofd in Antwerpen. Martin had zorgvuldig alle voorbereidingen getroffen, en was best nerveus om Joyce ten huwelijk te vragen. Maar aan het water en onder het genot van een glaasje champagne ging hij dan toch op zijn knieën, en vroeg aan Joyce met hem te trouwen. Natuurlijk zei ze ja, want vanaf dag
1 is het liefde op het eerste gezicht. Alles klopte tijdens die eerste kennismaking, hij zag er goed uit, was leuk gekleed en bleek een leuke gesprekspartner. Martin dacht er hetzelfde over, Joyce was een leuke vrouw en had een vlotte en gezellige babbel.

Nu een aantal maanden na hun eerste afspraak, zijn ze zo zeker van elkaar dat ze de sprong gaan wagen. Een precieze trouwdatum hebben ze nog niet maar het word ergens in 2008 zegt Joyce. Eigenlijk zouden ze willen trouwen op de datum dat ze voor het eerst met elkaar hebben afgesproken, maar omdat dat in maart was en je niet echt zeker bent van het weer hier in Nederland, lijkt dat geen goed idee. Joyce droomt van een zonnige zomerdag.

Martin en Joyce gaan samen in Hoorn wonen, in het huis dat Martin net gekocht had. Wat natuurlijk helemaal mooi uitkomt omdat ze het nu nog helemaal naar beide smaken konden inrichten. Momenteel word er dus druk geschuurd en geschilderd, voordat zij hun droompaleisje kunnen betrekken.

Zo ook van de 48 jarige Mart van den Boomen uit Reusel en de 44 jarige Anneke Weytens uit Eindhoven hebben wij een kaartje ontvangen. Zij geven aan dat zij elkaar ook helemaal gevonden hebben, en blij te zijn geweest de stap te hebben genomen naar Up2date. Tijdens die eerste kennismaking klikte het zo goed dat zij direct besloten om de week erop weer met elkaar af te spreken. Mart bewees meteen een echte gentlemen te zijn en bood aan Anneke thuis te brengen omdat zij met de bus was gekomen. De week die volgde begon het bij Anneke steeds meer te kriebelen en begon ze echt verliefde gevoelens te krijgen. Mart en Anneke zijn nu zo'n 9 maanden samen en hopen daar nog heel veel jaren aan toe te voegen. Zij wonen op dit moment nog niet samen, maar geven aan zeker plannen aan het maken te zijn in deze richting.