AutoRai

Daihatsu Terios â4x4 van het jaarâ in Groot-Brittannië

(9/20/2006)
De Daihatsu Terios is door journalisten van 4x4-magazines in Groot-Brittannië uitgeroepen tot '4x4 van het jaar 2007'. Daihatsu's compacte SUV werd tot winnaar in de compacte klasse verkozen op basis van praktische hanteerbaarheid, prettige rijeigenschappen, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een authentiek off-road karakter. De Terios wist modellen als de Fiat Sedici 4x4, de Fiat Panda 4x4 en de Volkswagen Golf 4Motion achter zich te laten.
De Terios wordt vooral geroemd vanwege zijn frisse vormgeving, goede off-road prestaties en stabiliteit op de geasfalteerde weg. Verder is men zeer tevreden over de prestaties van de 1.5 litermotor in bergachtig gebied met hoge stijgingspercentages. Ook de binnenruimte, de prijs en de standaarduitrusting van de auto hebben een rol gespeeld bij de uiteindelijke keuze voor de Terios als compacte '4x4 van het jaar 2007'.

De Daihatsu Terios in Nederland verkrijgbaar vanaf ⬠18.999,- en is leverbaar met zowel tweewielaandrijving als vierwielaandrijving.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster