Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 20 september 2006

Amersfoort in teken van gelukscode

Wie de komende drie weken in de binnenstad van Amersfoort gaat winkelen, kan zomaar opeens heel veel geluk hebben. Aanstaande vrijdag gaat hier de 'gelukscode-actie' van start. Tien gelukkigen winnen een dinerbon van vijftig euro.

Vanaf aanstaande vrijdag krijgen klanten die in de binnenstad een aankoop doen, op vrijdag en zaterdag gedurende drie weken een kaart. Elke week is er een andere kaart, waarop de tekst 'actieweek 1', 'actieweek 2' of 'actieweek 3' staat vermeld. Het allerbelangrijkste is echter het getal op de kaart. Wie drie verschillende kaarten heeft gespaard kan de getallen in de juiste volgorde achter elkaar zetten, waardoor een unieke code met negen cijfers ontstaat. Vervolgens tikt men op www.binnenstadamersfoort.nl deze code in, om te zien of het nummer inderdaad geluk brengt. Winnaars sturen hun drie kaarten met de code naar Stichting Binnenstadsmanagement en ontvangen een dinerbon van vijftig euro.

De actie is een initiatief van de ondernemers van de binnenstad Amersfoort, verenigd in de Stichting Binnenstadsmanagement. Ter promotie van de winkels in de binnenstad worden er het gehele jaar door aantrekkelijke consumentenacties georganiseerd. Eerdere acties die dit jaar gehouden werden onder andere in samenwerking met Parkeerservice Amersfoort en Dutch Open tennistoernooi, bleken zeer succesvol. De gelukscode-actie loopt van 22 september t/m 6 oktober.

Noot voor de redactie (