Vivian Boelen als My Fair Lady Hoedendraagster van het Jaar

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Vandaag is tijdens de openingsdag van de 50+ Beurs in Utrecht Vivian Boelen gekozen tot My Fair Lady Hoedendraagster van het Jaar. De jury, bestaande uit onder anderen Jaap Rijnbende, Anoushka Houtsmuller en hoofdrolspeelster van de musical Céline Purcell, omschreef haar als volgt: 'Vivian is een vrouw met een heel eigen stijl. Zij durft hoeden te dragen en doet dat ook naar bijna elke gelegenheid. Het dragen van een hoed is voor haar 'a way of life'!'.

Afgelopen weken maakte de producent samen met de jury de volgende nominaties bekend. Vivian Boelen (presentatrice), Annemarie Jorritsma (burgemeester van Almere), Carin Reinders (Algemeen Directeur van CODA museum), Erica Terpstra (voorzitter NOC NSF), Juliëtte Vossen (sociëty-lady en Maria van der Hoeven (minister van OCW) behoorden tot de mogelijke winnares van deze verkiezing.

De jury bestond uit modeontwerper Jaap Rijnbende, Anoushka Houtsmuller (hoedenontwerpster van De Mooie Hoed), Renée Ketelaar (van de Red Hat Society), hoofdrolspeelster Céline Purcell en Cocky van Huijkelom (kostuumontwerpster van My Fair Lady).

Vivian Boelen zal als My Fair Lady Hoedendraagster van het Jaar te gast zijn op de première van de musical My Fair Lady op donderdag 2 november in het Orpheus Theater in Apeldoorn. De nieuwe reizende musical van Joop van den Ende Theaterproducties kenmerkt zich door kostuums en hoeden.
Professor Higgins, gespeeld door Thom Hoffman, probeert van het bloemenmeisje, Eliza Doolittle (Céline Purcell) een dame te maken. Hij probeert haar van haar accent af te helpen en haar beschaafde manieren bij te brengen. Langzaam ontstaat er tussen de elitaire professor en het bloemenmeisje een intense relatie. De musical My Fair Lady, is vanaf 13 oktober in heel Nederland te zien. Kijk voor meer informatie op www.musicals.nl


Noot voor de redactie/